Årets Julklapp 2019

av | nov 20, 2019 | Okategoriserade

Idag presenterades Årets Julklapp enligt Handelns Utredningsinstitut, och det är inget mindre än en parkeringsplats/låda för mobiltelefoner.
En produkt som ska uppmana oss till att ha mobilfritid en stund om dagen och då lämna mobilen däri…
En nödvändig produkt?? Tanken och uppmaningen är god men behövs det en särskild produkt för detta?? Enklare julklapp för DIY har nog akdtig funnits tänker jag.

Också kan jag i samma sammanhang konstatera att Georg Jensen var något på spåren när de lanserade The Bed under Salone de Mobile tidigare i år. The Bed är en av de senaste produkterna hos Georg Jensen som är både ett skulpturalt föremål och en funktionell pryl som uppmuntrar oss att lägga undan mobiltelefonen och istället umgås med våra nära och kära.
Det handgjorda silverföremålet är designat av designduon Elmgreen & Dragset på uppdrag av Georg Jensen och har endast gjorts i ett fåtal exemplar, ett lysande exempel på de specialdesignade och extravaganta produkterna som görs utöver butikssortimentet och i en prisklass utöver de flestas julklappsbudget..

Jag fångade The Bed på bild under Design Tour 2019 dit jag var inbjuden av Georg Jensen och har du missat det inlägget så kika HÄR!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *