Polkadot

av | nov 12, 2019 | Jul

Julen är i antågande, en högtid som säkert väcker olika typer av känslor hos alla och en var. En högtid för gemenskap men också en tid då väldigt många känner sig extra ensamma…tänker ofta på detta och väl värt att ta upp igen och igen så att man kanske ser sig omkring en smula i sin närhet och tänker till en gång extra….

Och ja, ännu en gång återkommer jag till att julens blommor som är det som utöver lugn och frid , betyder allra mest för mig under denna högtid, det ändras ju med tidens gång det där vad man tycker är mest väsentligt.
I bilden ovan en polkadot-amaryllis som spred så mycket glädje i vårt hem förra julen, och nu längtar jag lite extra efter årets första amaryllis!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *