En glimt från köket

Hej fina bloggkompis hoppas att du har en fin söndag denna Farsdag och allt med firande osv.
En dag som kan vara både glädjefylld och dess raka matsats för dem som inte har sina pappor kvar att fira längre eller andra omständigheter som gr att det inte blir lika lätt och glädjefyllt som man skulle önska.
Värt att tänka på vid tillfällen som dessa, under julen osv då det är så enkelt att måla upp ett rosa skimmer via sociala medier osv.

Knäppte några bilder rakt upp och ned i köket med köksön i blickfånget där det som hängde med hem från eventet med Ellos i Göteborg nu veckan fortfarande ligger kvar due to mycket trött bloggerska för tillfället….

*inlägget innehåller annonslänkar*

Alla bordsdukarna från Ellos X Sandberg tillverkade av 100% linne och med fina mönster inspirerade av några av de mest uppskattade tapeterna på Sandberg’s repetoar.
Jag föll för duken med mönstret  Aurelie och matchar med linne servetterna Grace och ser fram att duka fint med dessa!
Idag är det dessutom sista dagen som Du kan utnyttja min unika rabattkod 405450 som ger dig 20% rabatt på hela kollektionen.

Du måste spana in mina bestick från Serax!

Rustik lantstil med vintagepatina men helt nya HÄR

Att duka med en fin duk och linneservetter är något som jag kan rekommendera, allra helst till vardag och även till fest, ja rent av för att göra vardagen lite härligare och måltiden till dagens höjdpunkt!

På eventet serverades lite plockmat från det Göteborgs-baserade delikatessföretaget /restaurangen Fratelli Gridelli och även ett härligt gäng av deras goda produkter fick följa med hem till oss så nu finns det olivolja och balsamico i massor här framöver, så himla gott!

Ha en fortsatt fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.