Small Details

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas du fått en fin start på den nya veckan!
Idag vill jag visa dig några bilder som jag hittade på minneskortet när jag tankade över bilder tidigare idag, bilder som jag tog för någon vecka sedan men som sen glömts bort.
Den som spar han har heter det ju så här kommer lite inspirations bilder med detaljer som jag gillar!

Jag älskar att pynta och göra lite fint på soffbordet och använder lite olika inredningsdetaljer som jag har i min ägo, ljusstakar, doftljus och en vas med en kvist eller två, eller som här en hel maffig bukett.
Buketten har jag ju visat flera gånger redan så den har du koll på hahaha , vasen på fot är av munblåst glas och kommer från Day Home och är väldigt gammal så just denna finns nog inte att få tag på men älskar modellen och så en lite liknande variant HÄR

Ljusstakarna kommer från Svenskt Tenn, mässingsknuten från Miccis House, den bubbliga ljuslyktan HÄR medan bordet som du skymtar inunder hittas HÄR med 25% rabatt just.

Affe min fina lilla maltesergubbe, det finaste jag har förutom August och min man såklart!

New In!

Också en ny inredningsdetalj som har flyttat in och som jag tyckt väldigt mycket om ända sedan jag såg den första gången på Formex i Stockholm.
En lekfull skulptur designad av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee Design med äkta hantverkskänsla och som är så himla vacker i all sin enkelhet.
Du hittar denna HÄR och jag funderar även på att slå till på den lite högre skulpturen HÄR

Kanske ett bra julklappstips så här när det börjar gå mot dessa tider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.