Underbar fladdermusfåtölj från Cuero

av | nov 3, 2019 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Betalt samarbete med Cuero Design *

I veckan kom det ett paket hit till mig som jag verkligen sett fram emot riktigt mycket, och paketet innehöll som du kanske förstår den fina ”fladdermusfåtöljen” som du ser ovan i bild.
Som en dröm i dessa tider då både mörkret och kylan gör sig allt mer påmind i vårt avlånga land, ja vem skulle då inte vilja krypa upp i en fåtölj helt klädd i finaste fårskinn?
Fåtöljen kommer från det Göteborgsbaserade designföretaget Cuero, och det är också i samarbete med dem som detta inlägget är skrivet.
Men, värt att poängtera är att åsikterna och orden kommer från mig, det kan du alltid lita till 100% på , jag skulle aldrig rekommendera något för Dig som jag inte själv gillar.

Cuero som gjort sig kända kanske framförallt för deras populära “fladdermusfåtöljer” som finns i en rad olika fina utföranden.
Fåtöljen ovan i bild som ursprungligen designades redan 1938 i Argentina, och som sedan förfinats för att möta dagens krav på design och kvalitet, bär namnet och tillverkas för hand av riktigt fina naturmaterial.
En stol som bara blir vackrare ju mer den används och som kan ärvas i generationer, ja sunt och bra hållbarhetstänk definierat om du frågar mig!
Mariopsa finns som sagt i rad olika utföranden, men nu när vi går mot vinter och kyligare temperaturer så tycker jag att varianten klädd i isländsk lammskinn som syns  här ovan är lite extra fin och inbjudande att slå sig ned i.

Jag vill även passa på att göra Dig uppmärksam på att det finns en rad kopior på marknaden som inte alls är av samma kvalitet och fina naturmaterial som denna, så det är varumärket Cuero du ska hålla utkik efter, och vill du ta reda på inköpsställen så kika HÄR, ja du hittar den i landets bästa inredningsbutiker från norr till söder om du vill provsitta och även online hos
Cuero .

Fårskinn av fin kvalitet är något som jag alltid adderar till mitt hem under årets kalla månader, det ger sån härlig värme och är dessutom fina att titta på ,både krulliga och långhåriga och i olika nyanser från grått till vitt.
Tänk då en hel fåtölj klädd i finaste isländskt fårskinn som anses vara de finaste fårskinnen som finns att uppbringa, ja närmaste beskrivning  är att sitta som omfamnad av en stor varm kram.
Att fåtöljen kläs i ett superfint naturmaterial som detta innebär ju att varje exemplar blir unikt i sitt slag när det kommer till fårskinnets kulörskiftningar.
Bara ett på hundratal får föds naturligt grå på Island och just dessa unika skinn används till de här fåtöljerna.
Lille Alfred är alltid pep på allt som är nytt och mysig här hemma, så han var ganska ivrig att få komma upp….

Något annat som är riktigt bra med denna fåtöljen är att den är så lätt att flytta runt i hemmet lite efter hur andan faller på.
Kanske behövs det en extra sittplats eller så eller bara för att omvxäling förnöjer?
Också avslutar jag med ett av mina bästa tips när det gäller heminredning och hemtrevnad våga prova!
Flytta runt på saker ,ja allt i från möbler till mindre inredningsdetaljer och känn efter vilken plats som är den bästa innan du bestämmer dig för dess placering.

Även Cuero vill  inspirera dig till hur du skapar ditt drömhem och har därför tagit fram en inspirerande minibok som du kan beställa helt gratis HÄR
I boken får du massor av användbara tips och råd och det kan man ju aldrig få för mycket av, och härligt dessutom att ha få något handfast att bläddra i som omväxling till allt som flimrar förbi via sociala medier, inte sant?

Ha en fin kväll!

*Foto/styling Inredningshjälpen / Anette Gustafsson Greiff

1 kommentar

  1. BM

    Ska försöka kolla på stolen, men lille Affe som står på bakbenen… Såååå SÖT att han får all uppmärksamhet! Mitt hjärta blir som ett russin och jag önskar att han satt bredvid mig istället! ❤️❤️❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *