Fredagsfavoriter!

*inlägget innehåller annonslänkar*

Jag fortsätter denna fredagen på min inslagna bana med favoriter som ja gillar lite extra, och först ut har vi den hållbara buketten från Queen som jag tipsat dig om tidigare via ett samarbete här i bloggen, och ville bara visa att det verkligen stämmer att buketterna håller i 3 veckor eller ännu längre om man har tur.

Man behöver inte ens byta vatten eller så men det har gjort eftersom jag tog med mig buketten upp till Båstad som du ser.
Härligt med blommor att njuta av länge ja både för miljön och för plånboken!

Sidenkudde med mönster Ceetah // Egg Pillow HÄR // Pläd HÄR

I veckan fick jag ett bud med senaste boken av Denise Rudberg, och att få hennes nysläppta alster har blivit som en fin liten tradition och lika uppskattat varje gång eftersom jag verkligen älskar hennes böcker!

Den senaste heter Under Nio Nätter och du kan beställa den HÄR

Också en liten skål med salta godisfavoriter i läshörnan ja du som följt mig ett tag vet nog att jag är väldigt svag för just smågodis i alla dess former….

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi snart igen hoppas jag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.