En favorit bland adventsljusstakar

av | okt 28, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Jul

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas du har en fått en fin start på den nya veckan?
Som jag har förstått det så är det många som är höstlovslediga denna veckan och kanske njuter du i detta nu av härlig ledighet?
Oavsett vilket så passa på att njuta av dagen i både det stora och det lilla det är så lätt att bara stirra sig blid på alla måsten osv ,det vet jag själva och påminner mig varje dag om att vara tacksam över det man har.

.

Idag ville jag tipsa Dig om en av mina storfavoriter när det gäller adventsljusstakar adventsljusstaken ovan av svart metall som jag har haft i några år.
En rejäl och gedigen ljusstake med höjden 70 cm och 60 cm bredd , ja med detta sagt förstår du nog hur höga fönster vi har hemma hos oss och dess kräver ju sin ljusstake så att säga.

I detta nu funderar jag på att slå till på samma modell men i grått utförande HÄR och vill du göra detsamma kan Du använda min rabattkod 405448 i samarbete med Ellos Home som ger 30% rabatt på dyraste varan inklusive möbler och varumärken t om 29/10.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *