Vintertid

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis hoppas allt är fint hos Dig denna söndag?
Natten till idag ställde vi ju om klockan till vintertid och jisses så tydligt det märks, idag blev det becksvart här hos oss redan vid 17-tiden…
Påtagligt att det nu blir förre ljusa timmar på dygnet, och visst längtar man lite nu tills det är dags att sätta upp all den härliga julbelysningen?
Jag grävde lite i mitt arkiv  med bilder, och hittade några bilder från förra året…ja tänk så snabbt ett år svischar förbi…

Julstjärnan ovan hittar du HÄR

Längtan efter julens blommor….doften av amaryllis  och hyacinter, granris osv

När tycker du att det är ok att sätta upp iallafall en lite fin julbelysning som tex SNÖBLOMMAN som ju är en blomma och ingen stjärna och därmed lite Christmas Light och mera vinterbetonad?
Haha, ja du märker nog att jag försöker hitta en anledning till att få hänga upp den typ imorgon, men lite till får jag nog allt hejda mig.

Glöm nu inte min rabattkod 405448 i samarbete med Ellos Home som ger 30% rabatt på dyraste varan inklusive möbler och varumärken som gäller t om tisdag 29/10!
Med denna kan du slå till på tex SNÖBLOMMAN eller något annat till ditt hem.
Vill du shoppa loss på mer än en produkt får du skynda att använda rabattkoden HÄR som ger 20% rabatt på hela ditt köp t om idag 27/10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.