Inte alltid som man tänkt sig..

Hej fina bloggkompis, hoppas din fredag varit fin?
Min har faktiskt varit sådär, inte min mening att förstöra stämningen, men en riktigt skitdag som jag helst bara vill dra ett stort streck över..
Vaknade i morse med migrän och tunnelseende och det blev till att dra ner på det tilltänkta tempot och gilla läget och ta det lugnt tills det värsta lagt sig, kanske berodde det på den dåliga luften på vårt rum och att man inte kunde öppna fönstret?
Klagade lite försynt och de tyckte nog synd om mig för vi blev uppgraderade till ett mycket bättre rum…

Hur som helst, vi hade bokat möte idag med Ethimo som ställer ut här i London så det fick senareläggas och sen gick hela resterande dagen åt till det.
Allt det där andra dom jag tänkt hinna med, kanske fotografera och dela med mig av i bloggen blev inte av så nu har jag lite ångest och dåligt samvete över det men ännu finns det ju tid kvar innan vi far hem igen…
Men, kanske blir det inte lika mycket som vanligt, det hoppas jag att du förstår?
Vad tycker du stt jag ska prioritera, vad gillar du att se??

När vi var klara för dagen slank vi inom grannhotellet The Hoxton som har en väldigt mysig lounge och restaurang med fina öppna spisar och tog en drink som för min del blev utan alkohol.

Så, en dålig dag med bra avslutning trots allt och imorgon blir det nya förhoppningsvis friska tag igen.

Kram

1 reaktion på “Inte alltid som man tänkt sig..”

  • Cissi skriver:

    Så trist att må dåligt när man är iväg. Ha absolut inte dåligt samvete, inget du kan rå på och jag är glad för vad du delar med dig. Tycker du alltid har inspirerande inlägg, tack för det!! Krya på dig!!
    Kram C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.