Glömde ju mattan!

av | sep 16, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Wow vilken respons det blev på mitt inlägg igår där jag visade lite bilder härifrån och även om jag tyckte att jag lyckade få med tips om det mesta som syntes i bild så glömde jag bort att tipsa dig om mattan med geometriskt mönster som faktiskt är på REA just nu HÄR med 50% rabatt och även i fler kulörer HÄR

Denna mattan är av ull vilket är en betydligt mer tålig kvalitet än viskos som det i stort att är omöjligt att få bort fläckar ifrån om olyckan väl är framme, ja tom vatten blir det fläckar av så försöker man ta bort fläckarna med vatten blir det bara värre.
Ett stalltips att impregnera mattan direkt med textilimpregnering när man lägger ut den så hindrar detta fläckar från att fastna smart va?

Kudden där på dagbädden mer precis som mattan från Classic Collection och nästan exakt samma kudde fast med några fler tofsar hittar du HÄR.
Så fin!

Ha en fortsatt fin dag och glöm inte att sätta guldkant på din måndag för bästa start på den na veckan.

Själv tänker jag unna mig ett härligt Yoga-pass och sushi till middag två ting som jag verkligen gillar!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *