*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej, vad roligt att du kikar in här hos mig!
En lugn o skön söndag är hemma hos oss utan något stort på agendan utan mest landa lite hemma efter dagarna i Parsi oh planera oh ladda upp inför den kommande veckan med viktiga möten oh London Design Festival som jag ser fram emot riktigt mycket.
Jag var ju där för 2 år sedan tillsammans med Mini Living så det ska bli kul att åka dit igen och ta del av det senaste också ställer ju även vår italienska agentur Ethimo ut i en del av detta designmyller unt om i hela staden.

Idag bjuder jag på lite nytagna bilder här hemma, men inget nytt under radarn hahaha, utan samma gamla vanliga men som jag älskar!
Tänker dock att det var ett tag sedan jag visade bilder här hemifrån eftersom vi var i Båstad hela sommaren hoch jag hoppas du känner samma och inte ”åh nej samma gamla trista en gång till…”
Jag tänker ofta att det kanske kan uppfattas så när jag visar bilder från mitt hem men jag ser hemmet som en lugn bas som jag inreder långsiktigt och med sådant som jag tcker om och trivs med och verkligen vill leva i och med länge en filosogi som jag använt mig av så länge jag kan minnas oc detta förhållningssätt är ju dessutom det bästa ur hållbarhetsaspekt om än lite trist l för er läsare kanske ?

Lampan Snoopy som skymtar i bild kommer som du säkert vet från Flos, och på REA (wow) om du kikar HÄR

Och ännu en lampa fast en vägghängd sådan som jag köpt hos Ellos Home, och inte bara jag utan en väldig massa andra för denna är slutsåld nu. Dock finns det en en hel drös liknande varianter, och bästa av allt är att de är nedsatta med hela 30% rabatt och du hittar alla HÄR

Jag älskar  vaserna från Marimekko har bla vasen Urna både i klarglas och i grönt glas den lite mindre vasen Flower i flera varianter varav den gröna HÄR.
Den lite högre vasen med pampasgräset i heter Ming och finns HÄR

Spegeln med ram av antikmässing (lite mörkare än vanligt och inte så guldig) får jag alltid frågor på när den ssn i bild och denna kommer från Classic Collection och finns att köpa HÄR

Gillar du mitt fina inramade print så kommer det från Mimou och finns HÄR just nu med 20% rabatt.

Favoritdofterna från Byredo, ja både doftljus och rumsspray, och båda varianterna kan du shoppa HÄR.

Min fina fiolfikus har jag ju visat flertalet gånger genom åren ,den är som en älskad familjemedlem som bara tar sig allt större friheter för varje år som går hahaha ja snart fyller den upp halva rummet och dessutom håller den andra fiolfikusen på att växa ikapp denna ute i köket så dessa växter verkar trivas lika bra som oss här hemma.

Tack för titten och välkommen snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *