Nytorgsgatan 15

av | sep 14, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Hej lördag vad glad jag blir att du kikar in här hos mig denna soliga dag!

Idag har jag ännu ett fint litet Hemnet-span att visa här hos mig, ja jag har ju redan hunnit visa ytterligare två denna veckan men denna lilla pärla vår för fin för att inte visa!
Dessutom tillhör denna bostad en vän i branschen som jag verkligen gillar, nämligen fina stylisten och designern Saša Antić som hör och häpna har huserat här i hela 20 år.
Det om något måste ju tyda på att man verkligen trivs i denna bostad med adressen Nytorgsgatan 15 på Södermalm i Stockholm, en snygg studio där originalfunkis möter moderna nyare lösningar i trendig och sober färgsättning.

Smart och snygg förvaringslösning/avdelare som man ju skulle vilja kopiera rakt av, tänker jag.

Köket är litet men naggande gott med köksluckor lackerade i dovt ljusblått och inbyggt från golv till tak samt bänkskivor och stänkskydd av carraramarmor.
Trots att köket är relativt litet så är det utrustat med gasspis från Smeg och kolfilterfläkt , diskmaskin och kylskåp som är integrerade i skåpinredningen vilket är extra snyggt då köket är ”i själva rummet”.

Ljusinsläppet verkar onekligen vara magiskt press som utsikten utanför som du ser om du kikar vidare hos mäklaren som har lagt upp betydligt fler bilder.

Vill du ta reda på all info om Nytorgsgatan 15 och kika på ännu fler bilder så skynda vidare till mäklarfirman Historiska Hem som saluför objektet.

Styling Saša Antić // Fotograf Fredric Boukari

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *