Hösten är en härlig tid

av | sep 14, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hösten är en härlig tid tycker jag , ja jag älskar faktiskt hösten när den kommer med sitt lite lugnare tempo jämfört med sommaren som är fylld av aktiviteter utomhus osv.
Tid att kura inomhus efter en härlig promenad bland höstlöven, plocka in kvistar från naturen och sätta i en vas, tända ljus, mysig belysning i varje hörn och uppdatera hemmet med nya härliga textilier i höstens trendpalett.
Nedan  har jag samlat fem fina höstnyheter som hjälper dig att fixa höstmyset, hoppas du blir inspirerad men först av att måste du spana in takkronan ovan som är SÅ fin och just nu med hela 30% rabatt.

1. Inred med belysning både för själva belysningseffekten och för att lampor är fina inredningsdetaljer som skapar WOW-effekt i ett rum eller kanske i ett annars ganska så trivs hörn i ett rum.
Den svarta konformade lampan i japanskinspirerad stil är sprillans ny och du hittar den HÄR

2. Helgbuketten behöver verkligen inte vara en stor och dyr bukett från finaste blomsterbutiken i stan utan kan helt enkelt bestå av kvistar och från som du plockar in från den egna trädgården ,skogen osv.
Senaste trenden är definitivt alla torkade varianter av blommor och strån och dessa kan man ju dessutom ha i sin var riktigt länge jämfört med snittblommor.
Har du dessutom en riktigt tjusig vas med skulpturalt uttryck som vasen i bild nummer 2 så bär ju vasen sig även utan någonting i.

3. Duka fint till både vardag och fest och låt för allt i världen inte finporslinet stå och damma i ett skåp utan använd det som om var dag var den sista, det göra jag.
Rörstrands mycket omtyckta och klassiska Ostindia serie finns nu i svart HÄR och hur härligt vore det inte att servera en frasig toast med ett berg nystekta (egenplockade??) kantareller på en sådan tallrik eller dricka en kopp te ur de fina muggarna?

4. Uppdatera ditt sovrum med nya textilier  som skapar stor förändring och skön känsla för en relativt liten kostnad.
Svarta sängkläder HÄR kanske känns lite dystert vid första tanken, men jag själv en sådan uppsättning i min ägo och älskar att sova i dessa.
Så himla vilsamt och rofyllt på något sätt och definitivt kontrastrikt, prova så får du se!

5. Mysbelysning!
Förutom själva grundbelysningen i ett rum med en större övergripande ljuskällasamt flera mindre ljuskällor utplacerade i rummet så är de ju pricken över i med tända levande ljus, inte minst under årets mörka månader.
Ljusstakar och ljuslyktor finns de ju en hel uppsjö av olika varianter av på marknaden men visst är ljusstaken i bild nummer fem lite speciell i sitt slag?
En fin höstnyhet i olika varianter som du hittar HÄR och som även finns i mässing om du föredrar det framför svart.

Hoppas att Du gillade mina små inredningstips, och tveka inte att ställa frågor i kommentarsfältet om du har några!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *