Sommar på Norrvikens Kust

av | sep 5, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Vår härliga sommar här i Båstad på underbara Norrvikens Kust med arkitektur signerad av Gert Wingårdh som är en av Sveriges främsta arkitekter och som byggts av PEAB som jag ju jobbat på under 12 år.
Ja, det visst du nog inte men jag är i princip uppväxt i PEAB och bröderna Paulsson-andan eftersom min pappa jobbat där i 40 år och gör så ännu idag och under 12 år jobbade jag som projektadministratör på stora projekt, ja det var tider det!
Jo, hösten ja, den gör sig allt mer påmind för varje dag som går även om vi fortfarande badar i havet varje dag så är det ju inte detsamma som i juli och augusti.
Temperaturen sjunker, himlen har antagit en gråare ton och mörkret faller tidigare om kvällen
Var sak har sin id och jag är verkligen tacksam för denna sommaren, dagarna här precis vid havet och att vi kunnat vara här tillsammans med hundarna utan resor osv.
Månaden ut har vi på oss att njuta men i skrivande stund sitter vi i bilen på väg mot lägenheten i stan för att mellanlanda där innan vi åker till Maison & Objet i Paris i helgen.

I lägenheten sendan tidigare fanns ju soffbordet No No Table från Menu som jag parade ihop med  ett annat bord för att ävenkunna sitta och äta framför TV:n ibland, vilket jag alltid gillat hahaha.
Vem gillar inte det??

Urnan med lock som skymtar i bakgrunden hittar du HÄR

Även om vi bara hyrt den fina lägenheten högst upp med panoramautsikt med havet och Halmstad i sikte, så har vi trots allt bott in oss en smula och ja vi kommer säkert att sakna det hela när vi lämnar inom kort.
Lägenheten var såklart möblerad när vi kom hit men efterhand så har vi bott in oss och adderat egna textiler, inredningsdetaljer, växter  osv så att det känts mer som hemma.
Små detaljer som gör stor skillnad som sagt ett litet mantra här hos mig.

Kruka med liknande vintagelook som den som jag har använt hittar du HÄR  , marmorfat lika mitt finns *HÄR eller detta fina i lite ljusare nyans  HÄR  och den försilvrade ljusstaken har jag köpt HÄR

Sommarens sovrum med vy ut mot Norrvikens Trädgård.

Vill du fixa stilen, scrolla och kolla!

Taklampa HÄR

Vita veckbandlängder från Himla HÄR

Sängbord dessa HÄR  // Bordslampa HÄR

Sängkappa HÄR

Bäddset av ekologisk bomullspercale HÄR// Örngott med rand HÄR 

Decokuddar av linne HÄR

Doftljus Byredo Bibliotheque  // Print Anna Oscarsson Elzer HÄR

Den lilla stenstranden vid badbryggan där de fina strandstolarna  som är lätta och behändiga att ta med sig fick följa med i sommar.
Elle-stolarna som är hopfällbara och tillverkade av teak med textil- eller konstfibermaterial som sits kommer från Ethimo och finns HÄR och även i fler kulörer.

Ett av sommarens finaste köp var det fina handgjorda parasollet av bambu och papper är bara ju så himla fint och kommer från Mimou och kan köpas bland annat HÄR.

Bostadsrättsföreningens egen badbrygga som är hela 21 m lång har erbjudit så många magiska dopp och solnedgångar denna sommaren.
Finns inget som går upp mot krispiga bad här hemmavid!

Och när vi badat klart i havet så blev det bad i den uppvärmda poolen!

Alltså vilken lyx med möjlighet till uppvärmda dopp om man föredrar det framför havet.
Även här ser vi fina solsängar från Ethimo som finns HÄR

Så många kvällar vi njutit av!

Möbelsetet av teak hittar du bordet HÄR och stolarna HÄR , det lilla brickbordet HÄR och metallstolen HÄR

”Vår” takterrass om hela 100 kvm har verkligen varit en oas av ren och skär härlighet både för oss och för hundarna.
Ljumma vindar, rosa himmel och solnedgångar som inte går av hackor.
Bästa känslan av att Affe & August tokgillat och verkat mycket piggare och gladare av att vara här istället för att behöva sitta mestadels inomhus i lägenheten i stan.

Den fina urnan har jag tipsat dig om sedan tidigare och snart är det dags för den att flytta inomhus så himla glad för min och den finns fortfarande att få tag i HÄR

Avslutningsvis bilder från en av sommarens mysigaste kvällar på Norrvikens Kust då vi slog oss ned där vid bordet (du hittar det HÄR , finns även i grått) och drack lite bubbel och unnade oss lite gott!
I bakgrunden skymtar du en snygg grill som kommer från Röshult och denna har gått varm nu i sommar, ja grillat hör ju sommaren till!

t

Men som sagt, allt har sin tid och älskar hösten även om det är lite vemodigt att ställa om från ett läge till ett annat.
Nu har vi ju dock en jobbresa både till Paris och till London att se framemot och snart är vi inne i höstruljansen på riktigt!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *