Hemnet-span på Lill-Jans Plan

Veckans andra Hemnet-span här hos mig finns på en återkommande gata när det gäller Hemmet-span här hos mig,  ja det är inte första gången som lotten faller på just Lill-Jans Plan.
Sötaste adressen eller hur?
Även denna gången rör det som en fin sekelskiftesbostad att spana in inrymt i det tegelklädda Whitlockska huset med arkitektur av högsta klass och ett sällsynt välbevarat bostadshus från 1887, så nu kikar vi vidare!

Denna bostad har som du ser en uppsjö av vackra originaldetaljer, hela  3,80 meters takhöjd, helt otroliga spetsbågiga fönster, kassettak, stuckaturer, pardörrar, spegelpaneler, höga golvsocklar och inte minst  två praktfulla och fullt fungerande kakelugnar.
Ja, vad mer kan man begära i originalitet än det som man får med en bostad som Lill-Jans Plan 4 om två ROK fördelat på 74 kvm+

Älskar att man bevarat gamla skåp i köket och kombinerat med nytt!

Jag älskar att spana in fina detaljer i hem som dessa, inte för att det har med själva lägenheten att göra i sig men visst blir man väldigt inspirerad att skapa liknande miljöer i sitt eget hem?

Vill du se mer av denna fina bostad med fina birder foto: Johan Spinell samt Styling: C Lindholm så skynda vidare till mäklarfirman Historia Hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.