BODARP

av | sep 4, 2019 | Trendspanat

Trenden med lite mera enkla och rustika kök sk ”Snickarkök”, oftast utformade helt utan överskåp och utan några större utsvävningar har vi sett sedan en tid tillbaka, om jag inte minns helt helt fel så var danska Frama bland de första ut med detta.
Senaste tillskottet på köksfronten hos IKEA är ett kök i nyss nämnda stil som bär namnet BODARP, ett hållbart kök med slitstarka matta, gröna köksfronter tillverkade av återvunna PET-flaskor.
Köket produceras dessutom i fabriker där man använder förnybar el vilket spar på resurserna ytterligare.
Läderbeslagen som säljs separat förhöjer den rustika känslan ytterligare ett snäpp.

I december ansluter sig även vitrinskåpet LOMMARP till IKEA’s digra sortiment, och ja detta passar ju ypperligt tillsammans med nyss nyssnämnda köksnyhet!

*Pressbilder IKEA

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.36 / 2019

    […] I veckan skickade IKEA ut ett pressmeddelande med deras oktobernyheter och jag föll lite extra för keramikserien GODTAGBAR med inspiration från hantverk och tradition  designad av Jennifer Idrizi. Klassiska former som vi känner igen från vår skandinaviska historia men med en modern twist. Längt ned i bild ser vi en ny version av den “vanliga rispapperlampan” i form av RISBYN som ser dagens ljus nu i höst. Jag föll även för IKEA’s senaste tillskott på köksfronten och det kan du kika närmare på HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *