*inlägget är skrivet i samarbete med Jotex*

Idag vill jag i samarbete med Jotex tipsa Dig om deras fina höstkollektion Time for a Change som de nyligen har lanserat, en kollektion som verkligen känns up to date enligt de senaste trenderna både när det gäller stilen, materialval och kulörer.
Väldigt inspirerande och fina kampanjbilder dessutom, som jag vet är tagna i den nya fina studion hos min bloggkompis Daniella Witte .

Soffan som ingår i en trendig soffserie i rak och stilren design med smala, svarta ben som ger ett lite kaxigt uttryck finns HÄR

Dekorativa kuddar med mönster och små tofsar i hörnen  eller av finhårig manchester och jordnära kulörer som passar fint tillsammans.

Trendalert för skulpturella föremål med hantverkskänsla som tex vasen av keramik här ovan som du hittar HÄR

Så fint!

Matbordet hittar du HÄR och stolarna HÄR

Den fina handtuftade mattan av viskos hittar du HÄR och denna finns även i två andra kulörer HÄR

Tid för förändring i sovrummet? Uppdatera med en fin sänggavel som denna ovan som du hittar HÄR och denna till dubbelsäng 108 cm finns i ytterligare kulörer HÄR.

Sängbordet hittar du HÄR och taklampan HÄR

 

Fåtöljen klädd i sammet finns HÄR och gillar du skåpen i bakgrunden så finns dessa HÄR

Så mycket fint, och jag personligen blev helt klart sugen på att göra en make over hemma på direkten.Kanske inte hela stilen i sig rakt av, men som jag så ofta brukar säga ”plocka russinen ur kakan” och kanske känner du detsamma?

Hoppas du blev inspirerad och vill kik vidare på alla nyheterna HÄR

*Kampanjbilder Jotex

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.35 /2019

    […] Jotex har släppt deras fina höstkollektion som du kan kika närmar på HÄR De fina kampanjbildern är tagna i den nya studion hemma hos bloggvännen Daniella Witte och på den fronten verkar det komma mera, spännande! […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *