De stulna badrockarna

av | aug 25, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän!

Hoppas du njutit av en härlig söndag precis som jag gjort.
Ja, så himla härligt när sommaren bestämmer sig för att komma tillbaka igen innan hösten är här på allvar.
Nu myser vi i soffan ovan efter en heldag utomhus med bad både vid bryggan här i Norrviken och ett kvällsdopp  Torekov.
Och på tal om bad och bryggor, minns du att jag bloggade i början av veckan om våra badrockar som blivit stulna? Vitsen med det inlägget blev  100%, det var nämligen någon uppmärksam person som läste mitt inlägg och mailade mig och berättat att hon läst på en sluten Facebook-sida att någon efterlyste ägarna till två badrockar som hittats i Norrviken.
Jag fick ansluta mig till sidan på Facebook och kontaktade där personen som skrivit inlägget där, och nu har vi alltså fått tillbaka dem, vilket är toppen såklart!

Lite underligt kan jag dock tycka att ta med sig två upphängda badrockar från ett bostadsområde och sen göra en efterlysning på en sluten sida på Facebook ?
Jag resonerar nog hellre så att om någon har glömt något inte så stöldbegärligt  på en plats, så återvänder man tillbaka dit för att se om de är kvar.
Inte helt logiskt att skriva om dem på ett slutet forum tycker jag ,men man kan resonera olika, och hade jag inte bloggat om det så hade vi aldrig fått tillbaka dem.
Nu har vi dessutom dubbel uppsättning eftersom jag hann köpa nya på REA HÄR, så nu är vi rustade för flera år.

För ett tag sedan visade jag  det nya soffbordet  som flyttat in i lägenheten här i Båstad och det v ar väldigt många som gillade stilen.

Roligt såklart när ni gillar det jag visar upp och essutom kan du köpa soffbordet med 20% rabatt just nu med rabattkoden som du hittar HÄR, en rabattkod som ger 20% rabatt på alla produkter inklusive möbler och varumärken hos Ellos Home så passa på!

 

Det nya soffbordet hittar du HÄR och detta finns även i en mindre variant HÄR.

Kuddarna i soffan, en fin mönstrad med Morris-textilen Orieantal Bird samt favoritkuddarna i linne som du hittar HÄR

Söndagsgodiset inom räckhåll!

Den fina krukan från Serax som du hittar HÄR kan du även den slå till på med 20% rabatt just nu.

Lite senare efter lite serie-mys här med mina killar blir det skönt att krypa ner i sängen därinne, gillar du förresten taklampan som syns i bild så hittar du samma HÄR med nyss nämnda rabatt även på denna.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *