Granit Premium Collection

av | aug 16, 2019 | Okategoriserade

*Inlägget är skrivet i samarbete med Granit*

Äntligen fredag och jag kikar in för att visa Dig vad det var som jag fotograferade igår, ja jag hintade ju om att jag skulle visa något nytt redan igår och nu är det dags!
I samarbete med Granit vill jag nämligen tipsa dig om deras nya Premium Collection som innehhåller bla kuddar och gardiner av sammet, bäddset av 100% ekologisk bomullssatin HÄR mm, ja hela kollektionen hittar du HÄR.
En kollektion med premiumtextilier inspirerade  av naturen med syfte att ge lugn och harmoni i hemmet, mjukt och vilsamt och färgerna är framtagna för att fungera så väl helt monokromt som att kombinera tillsammans.

Jag eller rättare sagt Affe har fått testa en stor sammetskudde samt en ribbad pläd av mjuk bomull och som du ser så verkar Affe tycka att pläden är riktigt mysig och skön.
Ja, även jag kan intyga att pläden är superskön och inte det minsta stickig vilket barn ofta tycker att ullplädar osv kan vara.
Kudden finns HÄR men pläden hittar jag tyvärr inte på hemsidan…

Den vita favoritmuggen storlek XL kommer också från Granit och finns HÄR

Så många koppar tea som druckits ur denna sedan jag köpte den!

Fredagsbuketten!

Hoppas du blev inspirerad att spana in kollektionen lite närmare, det finns som sagt en hel del fler produkter  som ingår i denna som ser riktigt härliga ut, en pläd av ull/mohair

Ha en fortsatt fin fredag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *