Hej fina bloggvän!

Det blev ett sent inlägg här i  bloggen idag, ja denna härliga söndag så har jag prioriterat annat och bara njutit av dagen som bjudit på superhärligt augustiväder här i Båstad.
Jag har badat två gånger och vattnet är fortfarande runt 20° grader så det var såå skönt, sen har jag varit ute på en lång rask promenad med massa björnbärsstopp med min man.
Björnbären  finns överallt och hänger i drivor från buskarna här runtomkring (vilda ej pallat dem hahaha) och funderar på att ge mig ut och plocka för att baka en god kaka nu i veckan.

Tog några snabba bilder inne i sovrummet som vi har nu och här ser du ju bara en glimt av sängborden och lamporna, men om du vill kan jag visa lite fler bilder inom kort?

Sängborden är alla fall dessa HÄR designade av Luca Nichetto och sänglamporna som är klassiska Bellevue designade av Arne Jacobsson hittar du HÄR
Favoritdofter från Byredo och att läppstiftet YSL (adlinks)

Tips!

Skapa små fina stilleben av sådan som du tycker på sitt sängbord, fint att vakna upp till sittblommor och annat fint att vila blicken på, inte sant? Lätt att skapa förändring och det behövs inte köpas något nytt utan se dig omkring i ditt hem och använd smått som du redan  har!

Så önskar jag Dig en fortsatt fin kväll och hoppas vi ses snart igen!

1 kommentar

  1. Liss Olsson

    Jag har kokt björnbörs marmelad. Så gott till en starkt lagrad ost./ Liss.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *