Nytt soffbord

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän!
Du som följer mig via Instagram har nog redan snappat upp att jag just nu suger ur sista dropparna av sommaren (?) på västkusten och närmare bestämt i Fiskebäckskil, en plats som både jag och min man tycker jättemycket om.
Jag har lagt upp lite klipp på Instagram så kika där om du vill se lite live-klipp härifrån.
Idag vill jag även passa på att visa Dig några bilder som jag tog i lägenheten i Båstad innan vi gav oss iväg och då mest för att visa det nya soffbordet  som flyttat in där!

I lägenheten sendan tidigare fanns ju soffbordet No No Table från Menu som jag parat ihop med det nya bordet och skjutit det en bit inunder.
Även det ett fint soffbord men inte så praktiskt om man känner för att använda bordet även om man vill ta lite snacks osv framför TV:n

Det nya soffbordet hittar du HÄR och detta finns även i en mindre variant HÄR.

Lite likt vårt soffbord i stan men budgetvariant!

Affe bland kuddarna där han trivs allra bäst!
Soffan kommer förresten från Muuto och jag har tagit bort ryggkuddarna för att göra soffan lite djupare och istället adderat en massa olika decokuddar.
Bland kuddarna hittar du mina favoriter från Himla, Classic Collection HÄR och Oriental Bird från Morris som går att köpa på Svenskt Tenn.

Oriental Bird!

Med dessa bilderna önskar jag Dig en fortsatt fin kväll, själv tänker jag ta ett kvällsdopp från bryggan alldeles strax och sen äta lite skaldjur eller så till middag!

Kram

1 reaktion på “Nytt soffbord”

  • Christina skriver:

    Hej,

    Det soffbordet som står tillsammans med det nya, var kommer det ifrån och finns det i olika höjder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.