Kvällsmyset på terrassen

av | aug 4, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas att du haft en härlig söndag så här långt?
Idag anar jag att många har sista dagen av semestern även om det där med fasta sommarveckorna 28-31 som semesterveckor suddats ut en smula i den moderna tid vi lever i.
Vi växlar arbete med ledighet lite som det kommer och med hänsyn till arbetsuppgifter som dyker upp och har börjat skissa så smått på mässaktiviteterna för vår del i höst.
Det lutar åt Paris och Maison & Objet samt London Design Festival men inget som är spikat ännu.
Hur som helst, det jag ville visa idag är en glimt av vårt kvällsmys på terrassen ,det gäller ju att ta till vara på de sommarkvällar som ges just nu.

Vankas det snacks eller mat så är Alfred alltid alert och vill vara med, och där sitter han så troget och väntar vid bordet med utdragsskiva och du hittar det HÄR (finns även i grått) men dock inte regissör-stolarna som heter Studios och är min personliga favorit från Ethimo.
Dock passar stolarna som heter Ocean också väldigt fint till bordet och dessa hittar du HÄR
I bakgrunden skymtar du en snygg grill som kommer från Röshult och denna har gått varm nu i sommar, grillat hör ju sommaren till!

Jag hade på mig sensommarens härligaste klänning som du hittar HÄR.

Jag kan varmt rekommendera denna om du vill känna dig jättefin i nafs, och vill du se denna med lite dansmoves så kolla in klippet HÄR.

Så gott med grönsaksfat och dipp till Richard Juhlins alkoholfria champagne.
Ta bara vilka grönsaker du gillar och lägg upp dem fint och gör världens enklaste dipp genom att ta en Creme Bonjour Vitlök och rör ut med lite Creme Fraiche samt tillsätt lite hackad gräslök, salt och peppar.

På bordet hade jag ett helt koppel med batteridrivna ljus som jag ställt på rad vilket ger mysfaktor 100!
Mina är från varumärket Enjoy Candles men det finns liknande ljus HÄR

Ännu mera mys med hjälp av en ljusslinga med bred kabel lindad runt terrassräcket, fler fina ljusslingor hittar du HÄR
Jutemattan som skymtar fram i bild hittar du förresten  HÄR och uteköket i bakgrunden just nu med 20% rabatt

Till historien hör att det varit dansbandsdagar uppe i Norrvikens Trädgård nu i helgen, och eftersom huset vi bor i nu i sommar är närmsta granne typ så har vi ”njutit” dansbandsmusik från 19-01 både fredag och lördag hahaha, men man kan inte få allt här i livet. Dagen idag startade med långpromenad ut till Kattvik med omnejd följt av härliga bad från ”vår brygga” i nästan spegelblankt vatten och i skrivande stund sitter vi i bilen upp till västkusten igen, det gäller som sagt att ta till vara de sommardagar som finns kvar att njuta av på bästa vis.

Kram

2 Kommentarer

  1. Liss Olsson

    Kan bara hålla med om att Rickard Juhlins alko fria champagne är så god. Genom tips från dig har jag själv bjudit på den flera gånger. /Liss.

    Svara
  2. Maj

    Så fint å mysigt! Din dipp måste jag pröva, jag älskar att dippa grönsaker, gott å nyttigt. Ha en bra dag fina du. Kram

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *