En dag vid havet

av | jul 29, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggkompis, jag hoppas att din dag är lika underbar som min är här i Båstad.
Helt vindstilla och spegelblankt hav och runt 27° varit luften och och 23° i vattnet här nedanför huset där vi håller till nu i sommar.
Helt magiskt och självklart vill jag visa Dig min mest magiska plats just nu för härnjuter jag av sommaren 2019 tillfullo.

Mitt nya fina handgjorda parasoll a bambu och papper är bara ju så himla fint och kommer från Mimou och kan köpas bland annat HÄR.
Ett parasoll som inte är så värst tåligt för väder och vind, men en vindstilla dag som denna och rent dekorativt så är det en fullpoängare.
Mera tåliga parasoll hittar du förresten HÄR om du  är intresserad av det

Också de nya fina strandstolarna  som är lätta och behändiga att ta med sig till stranden, picknick osv.
Elle-stolarna som är hopfällbara och tillverkade av teak med textil- eller konstfibermaterial som sits kommer från Ethimo och finns HÄR och även i fler kulörer.

Min dagens outfit förutom bikini är den svala lättplisserade kjolen samt ett svart linne och sommarens skönaste sandaler som kommer härifrån +solisar från Prada.

Parasollet är lätt att bära med sig och kommer i ett fint och praktiskt fodral av tyg, men tänk som sagt på att det är ganska så ömtåligt.

Som sagt, en riktig sommaroas här i Brf Norrikens Kust med den egna badbryggan där stenpartiet tar slut, pool på området, panel- och tennisbanor samt Norrvikens Trädgård som närmsta granne.
Nu är jag så himla varm efter att ha suttit inomhus och skritt detta inlägget sånt fåret bli ännu ett bad tänker jag…

Kram

2 Kommentarer

  1. Wilma

    Där jag bor har det varit 28 grader ute, och lika varmt inne. Puh!

    Svara
  2. Anna

    Vilka härliga bilder du ser alltid så vältränad ut. Vad jag förstår så njuter du av livet i form av mat etc men lyckas ändå hålla formen. Har du lust och dela med dig av dina bästa tips kring hälsa mat o träning för och hålla dig i så fin form? Sommarhälsnibgar

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *