Lite REA-shopping

av | jul 30, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag eftersom det hällregnar här hos oss idag så tänkte jag passa på att mannekänga en smula och visa Dig mina senaste REA-fynd som jag gjorde här i Båstad tidigare i veckan.
Jag köpte dem ju i Lexington-butiken på plats, men tänkte tipsa Dig om var du hittar samma med 50% rabatt.

Korallröd kjol med bred mudd i midjan som markerar denna vilket är snyggt tycker jag och denna finns HÄR // V-ringad topp i samma kulör HÄR

Sommarens finaste shorts som du kan ha även nästa sommar såklart HÄR

Kabelstickade tröjor är klassiskt och ett måste  garderoben tycker jag, denna i både vitt och marint slog jag till på denna gång du hittar dem HÄR med 60% rabatt.

Luvtröja ”Hood” av 100% bomull i fransk frotté med kolfinish och stentvätt för extra mjuk känsla HÄR och till denna köpte jag två par shorts i samma kvalitet (mörkblå) HÄR

Sist men inte minst ännu en stickad tröja kuren i en blandning av bomull och linne i lös passform kring kroppen för en superchic och avslappnad look.
Älskar ärmen med är lite fladdrig och denna finns HÄR
Ja, det var det som jag shoppade loss på, men det finns en hel massa annat fint och inte så utgallrat som i butiken som jag besökte om du kikar HÄR.

1 kommentar

  1. Susann Fredriksson

    Jättefina köp på Lexington! Undrar dock var den vita kjolen/klänningen kommer ifrån som du har på dig när du håller i Lexington-kassen?
    Mvh Susann

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *