Inredningsnyheterna v.28 /2019

av | jul 13, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Hej fina bloggvän, det blev minsann en liten lista med inredningsnyheter även denna veckan även om i komprimerad form due to semestertider.
Nästkommande 3 veckor pausar jag listan och tar lite ledigt på lördagarna jag med, men nu spanar vi in det som jag fått nys om under den gångna veckan!

Först ut har vi senaste nytt från danska Menu , en kollektion som innehåller både helt ny design och uppdateringar av befintlig sådan.
Fåtöjerna inledningsvis är helt nya, Co Lounge Chair samt Harbour Lounge designade av Norm Architects och Els von Hoorebeeck, samt en uppdaterad spräcklig version av de fina plintborden av marmor.
Vi ser även ny mattan Gravel Rug designad av Nina Bruun, nya golvlampan som ansluter sig till JWDA serien designad av Jonas Wagell, spegeln Nimbus, vasen Aer samt sist men inte minst nya ljusstakar med namnet Duca.

Normann Copenhagen  har tagit fram ett set med borstar som går under namnet Nift Brushes, för vardagens alla tänkbara bestyr i stort och i smått!

I år firar det svenska designvarumärket Ceannis hela 30 år i design-och inredningsbranschen och gör det med en rad olika designsamarbeten.
Jag har redan berättat om kuddarna i samarbete med Ylva Skarp och näst på tur har vi en väskkollektion med namnet Format i samarbete med Straight Design Studio .
Kollektionen lanserades nyligen på boutique Stockholm i Hongkong, och med denna kollektion ett urbant tänk kring väskor med fokus på att tillfredsställa de behov som följer med en modern livsstil.
Först ut i kollektionen är tre väskor med tre olika användningsområden. De olika modellerna bygger på olika typer av användande, en för de små tingen som alltid behöver följa med, en för den stora portfoliomappen och en för datorn. Alla med hänsyn till förflyttning i ett aktivt och socialt liv.

I veckan damp det ner ett pressmeddelande från designvarumärket Pulpo, och detta innehållande två belysningsnyheter i deras sortiment.
Överst i bild ser vi lampan Magma med keramikfot med lavaglasyr designad av den franske formgivaren Ferréol Babin, och här ned i bild ser vi lampan Kumo inspirerad av den traditionella japanska rispapperlampan.

Danska Mater Design  lanserar stolarna He & She  med inspiration från  Bauhaus earn designade av Eva Harlou.

Zara Home lanserar en kollektion med olika produkter av glas eller rättare bestämt är dessa tillverkade av 100% återvunnet glas.


Emma von Brömssen har släppt en sneak peek på nya kudden Coleslow som kommer till hösten, så fin!

Sist men inte minst har vi senaste nytt i både inspirations- och produktväg från H&M Home, så mycket fint att ta del av för dig som just nu skapar din egen version av det härligaste sommarhemmet man kan önska sig.
För mer info kika HÄR

*Samtliga bilder i inlägget är pressbilder från respektive företag som omnämns i de tillhörande texterna ovan.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *