Idag vill jag gärna visa Dig ett koppel med inspirerande bilder signerade H&M Home som bjuder på en massa fina tips till hur du fixar härligaste sommarhemmet!
Naturnära material och kulörer som pendlar från trendigt beige och brunt i alla dess nyanser, och även en hint av blått som är en av sommaren  mest älskade kulörer oavsett trender som kommer och går. Jag antar att det har med havets och himmels härliga nyans som förtrollar oss under sommarmånaderna att göra, eller vad tror du?
I detta inlägget har jag länkar till några av mina favoriter som skymtar i bild, och dessa länkarna är annonslänkar men tipsen från mig!

Vem skulle tacka nej till sängen i form av en häng-gunga här ovan, och det quiltade överkastet i dimblå nyans hittar du
HÄR och jutemattan som även finns i svart finns HÄR

Skapa din egen härliga bäddningsstil genom att mixa olika bäddset i olika kulörer och mönster istället för att bara använda ett bäddset som man oftast gör!
En hel massa fina påslakanset i både bomull och linnekvalitet  hittar du HÄR

Vilket mysigt uterum!

Den blå kudden med tofsar hittar du HÄR

Välkommen till dukat bord!

Den vackra mönstrade duken hittar du HÄR och denna finna även i off white HÄR samt den runda sittdynan som blir en perfect match!

Skålar av trä  HÄR och matchande bricka HÄR

Hoppas du blev inspirerad av dessa bilderna och känner för att fixa fint i den egen sommaroas oavsett om det är i stan eller på landet osv, sommaren kommer i många olika skepnader och Du sätter ramen för din allra härligaste variant!

Kram

*Pressbilder H&M Home

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.28 /2019

    […] men inte minst har vi senaste nytt i både inspirations- och produktväg från H&M Home, så mycket fint att ta del av för dig som just nu skapar din egen version av det härligaste […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *