Olea All Suits

av | jun 23, 2019 | Hotelldesign

Hej fina bloggvän hoppas du njuter av söndagen.

Du som följer mig via Instagram  har nog full koll på hur jag spenderar mina dagar och jag har även massor med bilder som jag vill visa dig här i bloggen och startar med ett bildregn från Olea All Suits där vi bor nu. 
Som sagt, vi åkte till Grekland så var det helt oplanerat, men när jag hittade en sista-minuten för halva priset till nybyggda Sensimar Zante Maris i härliga Zakynthos så slog vi till.
En vecka och lagom hemma igen till midsommar tänkte vi då.
Men i vanlig ordning så ville vi inte alls åka hem just då, så vi köpte nya flygstolar till en vecka senare för 500 kr (!) och bokade in oss på Olea All Suit Hotel där vi bodde förra året.
Ett sånt där ställe som man gärna återvänder till och bilderna talar nog sitt tydliga språk.

Svalkande välkomstdryck!

Så himla vackert i varje detalj rent artitektur och designmässigt och inte att förglömma att hotellet listades som topp 10 bästa nya designhotell 2018!!
Olea All Suits och är som namnet skvallrar om ett hotell med bara sviter i olika kategorier där man kan ha swim-out, egen pool osv och ett hotell för vuxna (tror åldersgränsen är 12 år).

Och ännu mer välkomnande dryck och fruktfat på rummet! Sånt gillar man ju!

Det finns olika typer av rum på hotellet att välja mellan och det är lite beroende av vad man gillar.
Rummen/sviterna med privat pool ligger lite högre upp på området bakom själva huvudbyggnaden och vi blev uppgraderade dit förra året men valde trots allt en av sviterna nere vid gemensamma poolerna/barområdet eftersom det är så vackert där med alla olivträden osv. Mina favoritrum är specifikt 101-104 där du delar en stor pool med 3 andra sviter vilket blir som stor privat pool egentligen.

En häromkvällens outfit som gick ton i ton med kvällshimlen. Fått många frågor på kjolen som tyvärr är förra årets från HM, den som spar han har! Nu önskar jag dig en fortsatt fin kväll och passar även på att påminna Dig att det idag är sista chansen att utnyttja rabattkoden hos Ellos som ger dig 25% rabatt på hela sortimentet, mer info HÄR.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *