Unika ting hos Newport Home

av | jun 16, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget är skrivet i samarbete med Newport Home*

Idag vill jag i samarbete med Newport Home tipsa Dig om deras jubileumskampanj med massor av fina erbjudanden med 20-70% rabatt på hela deras sortiment med anledning av att de fyller 4-år i år.
Ett erbjudande som du kan ta del av t om onsdagen den 19/6 så passa på att köpa något nytt till hemmet, kanske en sommarpresent till dig själv eller någon som du tycker om?
I detta inlägget tänkte jag visa Dig några av mina favoriter som finns hemma hos mig som jag hittat i deras butik.
Det som jag gillar lite extra med Newport Home är att man förutom den massa fint från de kända designvarumärkena även hittar de där unika tingen som inte finns överallt, och det är just dessa som jag vill visa Dig idag.

De magiska pionerna i bild är ju svåra att inte lägga märke till förvisso, men visst ser du även den fina ljusstaken där på bordet? Ljusstaken för tre ljus heter Trollhassel och är så fin och lite petite jämfört med många andra ljusstakar i samma stil.
Formgiven av Niklas Liljeblad efter växten trollhassel som alltid har funnits i Niklas trädgård.

Fatet med hunden är en  personlig favorit som du hittar hos Newport Home som du hittar HÄR  och även kammarljusstaken som finns HÄR av solid mässing tycker jag att du ska spana in!

Också denna superfina, lyxiga dyrgripen till decokudde som syns i bild här ovan, en både rolig och elegant kudde av sammet med en stor tiger på och med sidentofsar i varje hörn.
Så himla fin, inte riktigt svart utan mera svart/grön/blå ja lite beroende på hur ljuset faller.
Denna har kostar i vanliga fall ca 3300 kr men kostar nu i helgen 2700 kr!

Besticken ovan i bild hittar du på REA’n HÄR och även de fina slipade glasen HÄR samt även fuskpälspläden som syns inunder och denna finns  HÄR

I mitt sovrumsfönster hittar vi en fin favorit nämligen den lilla fina statyn som jag föll pladask för när jag såg den.
Ja, det var några av mina favoriter som du hittar hos Newport Home och såklart en hel massa annat fint med upp till 70% rabatt nu i helgen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *