En klassik balkongbild

av | jun 17, 2019 | Veckans outfit

Hej fina bloggvän! Hoppas du haft en härlig måndag precis som jag.
Idag for vi med vår hyrbil till en liten badvik med kristallklart och helt stilla vatten som vi förälskade oss i förra året när vi var här, så där har vi tillbringat dagen. Kolla min Instagram för en glimt därifrån, det är även där man kan ta båten ut till Ship Wreck.


Bjuder även på en klassisk balkongbild från häromkvällen också vill tipsa Dig om min leopardmönstrade maxiklänning som jag köpt HÄR, och denna SUPERSKÖNA svala modellen finns i fler andra mönster om du kikar HÄR. (Adlinks)

Ha en fortsatt fin kväll och tusen tack för att du tar dig tid att kika in här hos mig, det betyder så himla mycket och göra mig innerligt glad.

PS! Tipsa mig gärna om vad du skulle vilja ha tips och inspiration kring, ibland tryter fantasin så det är guld värt för mig!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *