Hemnet-span i Göteborg

av | jun 6, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit


Veckans Hemnet-span här hos mig hittar vi i Göteborg, det var ju ett tag sedan som det var med denna fins stad i fokus så det var på tiden.
Ännu en gång är det en fin sekelskifteslägenhet med fina detaljer och minnen från svunna tiderblogghem tillika @hosmajorskan som fångat mitt intresse, och scrollar du från toppen till botten så får du se fin balkonginspiration.

Jag älskar de fina välvda fönsterpartierna lite extra, det finns inget tristare än när man tror sig ha hitta en fin sekelskiftesbostad, också upptäcker man till sin fasa att man rivit ut originalfönsterna och ersatt dem med nya.
Så många gånger jag suckat över just detta och tänkt i banorna, hur kan man göra så? Men som sagt så är inte fallet här på adressen Majorsgatan 4 i Linnéstaden i Göteborg.

Mysigt sovrum i dov färgskala och spana in den snygga och praktiska förvaringen som man skapat, ett bra tips!

Sist men inte minst har vi den lummiga och mycket inbjudande balkongen med gott om plats så att man kan få plats med både växter, ett fint caféset osv och samtidigt utrymme kvar att rör sig på.

Vill du se mer av denna finna lägenhet så skynda vidare till mäklarfirman Entrance , där hittar du all info och ännu fler bilder att ta del av.

Jag tänkte även försöka få till ett Fixa Stilen-inlägg lite senare men tills dessa kan du kika på tidigare inlägg på samma tema HÄR.

*Mäklarbilder Entrance Mäkleri / Fotograf @fotografanders

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *