Ett hemligt projekt

*Inlägget innehåller annonslänkar/reklam för egen verksamhet*

Nu är det bråda tider för alla i utemöbel-branschen i vanlig ordning så här inför stundande sommar- och utelivs-säsong, nu vill ju alla lite till mans göra fint på allt från mindre balkonger till stora terasser och uteplatser.
Just nu håller jag på med ett lite hemligt inredningsprojekt till ett privathem för Ethimo’s räkning med flera olika uteplatser som ska ställas iordning från scratch med allt vad det innebär från allt till möbler, parasoller, textilier belysning osv.
Ett riktigt stort projekt med andra ord som tar en hel del tid och energi just nu, men så himla roligt, såklart!
Till min hjälp tar jag i vanlig ordning mina välbeprövade moodbords och några av dessa tänkte jag dela med mig av ikväll!

En hel del av möblerna från Ethimo är beställningsvaror som tar lite längre tid att ta fram, kundanpassa osv men det finns äen en hel del produkter som är lagervaror så dessa länkar jag till där det finns möjlighet!

Populära Infinity lounge-grupp inklusive dynor // Matchande solsängar HÄR

Små fina sidobord som heter SMART (fler kulörer)  HÄR

Flat matbord med plats för många HÄR

Kilt designstol i rostfritt stål med väderbeständig repflätning HÄR

Tänk att få inreda sitt pool-område med både matgrupp i pickled teak och fina karmstolar som båda tillhör serien Costes som både finns i natur teak och som sagt pickled teak som är en behandlad variant som är vackert grånad från start.
Nya fina loungegruppen Grand Life designad av Christophe Pillet, en fin cabana med solsängar som tillhör serien Allaperto och även här solsängar från serien Infinity fast i en fin gråbrun kulör.

Day by the pool….

 

Swing hammock HÄR  och denna ingår i serien Swing designad av Patrick Norguet

Elisir karmstol HÄR // Elisir matbord HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.