North Beach

av | maj 14, 2019 | Resor

Hej fina bloggvän hoppas allt är fint hos Dig?
Här på Soneva Kiri på ön Koh Kood har vi det strålande och njuter för fullt.
Idag tänkte jag ta dig med till North Beach som är resortens privata strand dit de tar en med båt som tar ca 5 min.
Till själva resorten flyger man med ett litet plan för 8 pers som flyger från Bangkok och landar på en liten ö precis brevid och även därifrån åker man båt över till ön.

Där borta är stranden vid själva resorten och strandvillorna där vi huserar i villa nummer 9 om du vilk komma och gratulera mig i morgon när jag fyller 34…host host.

Dagarna har vi spenderat på stranden, det är ju inte högsäsong just nu så vi har typ haft stranden för oss själva med några andra par.

Bara haft det skönt, slappat, badat och sippat på en syrlig Lemon Fizz eller…

Svingat loss på en gunga i skuggan för lite vinddrag och svalka i hettan på runt 37 grader och hög luftfuktighet.

Lunch i skuggan!

Resorten eller rättare sagt hela hotellkonceptet Soneva som även har två resorter på Maldiverna, bygger på ett stort miljöengagemang med olika insamlingar genom en fond för att fler människor i världen ska få tillgång till rent dricksvatten. Jag drar inte hela filosofin och historien om Soneva men det finns att läsa om på hemsidan om du är nyfiken.

Maten är i mångt och mycket närodlad och ekologisk, resorten har en egen eco-farm och man serverar nästan inget rött kött alls i restaurangerna.

Mot kvällen åkte vi tillbaka igen för att göra oss iordning gör kvällsmaten. Igår åt jag en jättegod tonfisktartar och grillad fisk med citron som var gudomligt god.

I morgon är det som sagt min födelsedag och lyckost mig som får fira den här och dessutom vankas det SPA, massage och middag med privat kock.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *