Rabattkod hos Jotex – 20% rabatt på allt

av | maj 13, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Betalt samarbete med Jotex*

I samarbete med Jotex har jag valt ut lite fina textiler och inredningsdetaljer för att visa Dig hur enkelt det är att skapa snabb förändring i hemmet, och i detta fallet i vårt sovrum i sekelskiftesstil.
Jag ville skapa en lite somrig och ljus känsla, och ja det tycker jag själv blev riktigt bra, samma sovrum men med ett litet vårlyft som jag snabbt fixade till nu i helgen.
Dessutom har jag dessutom fixat rabattkoden INREDNINGSHJALPEN som ger dig 20% rabatt på hela sortimentet inklusive möbler och mattor så en riktigt bra rabattkod med andra ord.
(Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. T.o.m 2019-05-19)

Ska vi kika vidare?

Lillebror tvingade jag upp på den fina sammetspuffen med mässingssockel och den härliga pläden av ull HÄR i matchande vaniljvit nyans.
En puff som denna är en perfekt möbel att ha i sitt hem lätt att placera och flytta runt efter behov, ger extra sittplats eller bara att lägga kuddar på etc i sovrummet när man går och lägger sig är ju toppen.

Överkastet är nytt som du ser, av fin sammet med taktilt prickmönster och så mycket finare i verkligheten än vad det ser ut på bild och du hittar det HÄR
Så glad för detta som dessutom blev en perfect match till mattan i sovrummet.
Sängkappan och mattan kommer inte från Jotex men fina sängkappor finns HÄR och ullmattor i deras sortiment HÄR
Tips! Kolla in denna mattan HÄR med 30% rabatt just nu!

Jag älskar att ha det fint och ”pyntat” på mitt lilla sängbord!
Här har jag använt bordslampan med skulptural fot av mässing och sammetsskärm HÄR, som är en nyhet hos Jotex nu i vår.
På bordet har jag även en jättefin förvaringsask av spegelglas samt inte minst den lilla prydnadssaken i form av en Charleston Lady
Ljusstaken och hjärtat kommer från Svenskt Tenn.

Lite fina decokuddar gör stor effekt på bäddningen tycker jag och är mödan värt när man ska gå och lägga sig hahaha, och hur fina är inte de stora kuddarna med zebraränder HÄR som är lutade mot sänggaveln av rotting som även den kommer från Jotex.
I bild ser du även kudden med fransar längst fram i bild HÄR samt en kudde med svart mönster och tofsar i hörnen HÄR som kommer från Jotex.
Kunden med broderad text kommer från Svenskt Tenn.

Gardinerna och sakerna i fönstret är i stort sett desamma som tidigare man behöver inte köpa allt nytt hela tiden utan det funkar faktiskt fint att återanvända sådant som man har och tycker om.
Kanske i nya sammanhang och i nya konstellationer?

Hoppas att du blev inspirerad att skapa förändring i ditt hem du också ,våren är ju som en liten nystart på allt tänker jag, och då kan det vara toppen att starta i hemmet med en rejäl utrensning och storstädning samt göra lite fint med något nytt.

1 kommentar

  1. Anne

    Just gorgeous – you have such an eye for interior decoration and styling

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *