Allt det svarta

Hej fina bloggvän

Jag har ju redan skrivit och berättat  litegrann om anledningen till att jag tog en ofrivillig paus från både bloggen, instagram och omvärlden i sig för ett tag sedan.
Inte så detaljerat dock eftersom jag tyckte och fortfarande tycker att det är för privat och jobbigt att skriva om och inte passar i en random inredningsblogg.
Men, jag tänkte dock berätta lite mer för dig idag eftersom jag fått veta att det finns de som upplevt mitt blogginlägg som en mer eller mindre offentlig avhyvling och ett slag i ansiktet på dem som oroade sig och försökte få tag i mig…
Så ledsamt och det var ju såklart absolut inte meningen med det blogginlägget, och de som känner mig väl vet nog ganska så säkert att jag inte skulle agera på det sättet.
Jag har läst inlägget igen och jag förstår inte riktigt hur det kan tolkas så fel, men samtidigt är det ju alltid upp till mottagaren att bedöma och inte avsändaren.

Det som hände var ganska enkelt, till slut blev stressen, pressen och prestationsångesten som jag brottas med för stor för mig och hela jag stängde i princip ner totalt från en dag till en annan.
Den som själv närmat sig väggen eller allt det svarta som omsluter en när man hamnar där jag befann mig förstår nog vad jag menar, och det är inget tillstånd som jag önskar någon annan.
Jag var under de tre veckorna så dålig att jag mestadels sov, orkade inte ta mig utanför dörren och var helt slut i både kroppen och hjärnan.
Inget funkade och jag kunde varken fokusera eller tänka klart. Allt fick stå åt sidan.
Mobiltelefonen och datorn var helt avstängda under hela tiden, och därför kunde jag ju inte heller veta om någon skrivit till mig på Instagram eller i bloggen, skickat mail eller ringt.
Det som jag nåddes av var de som kontaktade min man, en del som ställde direkta frågor kring vart jag höll hus om allt var ok med mig osv, men också en del som låtsades ha helt andra ärenden och som slutligen kom in på frågan “Hur är det med Anette?”
Jag orkade inte meddela mig, trodde inte att jag behövde det eftersom de som hörde av sig var, missförstå mig rätt av mig mycket omtyckta men ganska ytligt bekanta personer från branschen/ bloggvänner osv och inte mina närmaste släktingar familj osv personer som jag i ärlighetens namn endast haft kontakt med via sociala medier och som jag träffat på event osv.
Jag tror du förstår.
Jag varken orkade eller ville inte heller skriva ut något om vad eller varför jag höll mig undan med anledning av detta kunde misstolkas eller tydas på något konstigt sättsom bara skulle förstora och förvärra allt.
Och just det är faktiskt huvudet på spiken i allt detta, för en av anledningarna till att jag mår som jag gör just nu är nog att det känns som man alltid är påpassad och att det alltid finns några få som vill misstolka och förvränga om det finns möjlighet och sen blir det till sanning på något märkligt sätt oavsett hur man försöker bevisa att det är feltolkat.

Allt jag tänkte på var att få återhämta mig få lugn och ro och slippa ta in en massa intryck som jag inte kunde hantera, slippa ångesten och hjärtklappningen….
Jag vill(e) inte ha någons medlidande, inte skapa mystik eller nyfikenhet osv men tydligen blev det fel trots allt att inte göra någonting alls.
Jag ser mig själv som en ärlig person och har väldigt svårt att säga och skriva saker som jag inte menar, och hade jag skrivit ut att “Jag är ok” så vore det en stor lögn och hade jag skrivit “Jag går under” så hade det nog kunnat tolkas på 100 olika sätt är jag rädd, men det var och är stundtals känslan som jag brottas med.

Det som fick mig att så småningom meddela mig till omvärlden var egentligen inget eget val ute jag kände mig mer eller mindre tvungen eftersom även polisen blev inblandad i det hela.
Bara det blev jättejobbigt för mig och visst kan jag se det som omtanke från oroliga medmänniskor, men åter igen så var det inte mina närmsta släktingar, familj, vänner osv som oroade sig och kontaktade polisen utan mera ytligt bekanta bloggvänner osv från branschen som jag endast haft sporadisk kontakt med via sociala medier bloggevent osv som ansåg att detta var nödvändigt.
För att jag inte bloggade, postade på Instagram eller svarade på mail och meddelande.

Eftersom min mobiltelefon var avstängd så fick ju polisen ingen kontakt med mig där, utan ringde till min man som svarade dem och förklarade hur det låg till.
Vi frågade då vem det var som anmält till dem och polisen sade då att den/de som gjort detta ville vara anonyma? Varför vill man vara anonym om man hör av sig av oro och omtanke ?
Med detta trodde vi att det var ur världen men två dagar senare ringde det på dörren och polisen klev in här hemma och ville kontrollera om jag var i livet…..folk oroade sig och trodde att jag avlidit…jag vet inte om du förstår hur det känns men det det kändes så kränkande och påträngande för mig som person.
Ännu en gång förklarade jag för polisen hur det låg till, och de förklarade att de som anmält/efterfrågat (anonymt) inte tyckte att det räckte med att min man berättat att jag var ok de hade ju trots allt inte talat med mig personligen?

Det blev för mycket för mig som person, jag tror aldrig tidigare att jag varit i kontakt med polisen så det blev en uppskärrande situation och kände mig så himla skamsen och förnedrad.
Kanske ännu mer eftersom jag mår som jag gör just nu och säger inte att det var fel av dem som anmälde till polisen ,jag kan förstå det till viss del men samtidigt så känner jag att det var att gå ett steg för långt om man grundar mitt försvinnande på det som jag nämnt ovan.
Därefter  kände jag mig tvungen att kontakta en del av dem som sökt mig mest intensivt under de tre veckorna, och på det sättet som jag kunde och orkade och det är fortfarande en del personer som jag inte orkat hör av mig till personligen utan tänkte att de ser mina meddelande i bloggen och på Instagram.

I sinom tid ska jag höra av mig, först måste jag få koncentrera mig på att samla kraft och kravla mig upp helt från allt det svarta som så gärna vill dra mig tillbaka.
Så, jag ber om tusen gånger ursäkt till dem som känner sig förorättade eller tror att jag sett och struntat i att svara dem, för att jag inte orkade vara med i livet just då eller för att jag tog illa vid mig av dramat som blev med polisen.

Mitt förra inlägg kunde som sagt feltolkas till något som jag inte ens hade trott, kanske även detta inlägget vad vet jag, men jag är bara jag och skriver och berättar ut ifrån mitt perspektiv och jag har inte haft för avsikt att skapa något drama eller situation av att jag inte är i balans just nu.
Livet mina vänner är inte alltid en dans på rosor även om det ser så ut på ytan, glöm aldrig det och värdesätt de små tingen före de stora och njut i stunden.

Kram

7 reaktioner på “Allt det svarta”

 • Sofia skriver:

  Hej,

  Förstår att du kände dig trängd och kvävd av att folk sökte dig på alla tänkbara sätt tydligen. Samtidigt känner jag som står helt utanför detta en väldig stolthet över dessa medmänniskor som med alla medel ville säkerställa att du var ok.

  Tänk om du inte hade varit ok, tänk om du hade varit utsatt för våld och misshandel, kvinnoförtryck eller andra hemskheter? Tänk att några, som du dessutom beskriver som bara bekanta, tog sig tiden och genomgick besväret att söka dig, att de brydde sig så. Att någon var så mån om dig att de till och med kopplade in polisen vilket inte känns som en grej man gör bara sådär…❤️ Tänk på hur det hade känts efter tre veckor i radioskugga om ingen, noll personer, hade brytt sig.

  Förstår att du inte mår riktigt bra just nu och jag hoppas att du snart blir bättre. Men i allt detta, försök tänk på vilken omtanke och kärlek du verkar ha runt dig. Önskar att alla människor kunde få ha det så.

 • Maria Sahlin skriver:

  Hej Anette,
  Personlig integritet och förmåga att skilja på ”offentlig vänskap” som i och för sig är fin och nära personlig vänskap är viktigt. Du har den förmågan och jag respekterar dig därför ännu mer för det. Hoppas att du vet att du är betydelsefull oavsett om du lämnar ut dig på bloggen eller ej, för mig behövs inga ”förklaringar”… jag respekterar det du upplever och hoppas helt enkelt att du snart mår bättre igen. Det är viktigast!
  KRAM Maria 💞

 • Pernilla skriver:

  Jag blir bestört och ledsen av att läsa att du ska behöva vända ut och in på dig själv för att få andra förstå varför du behöver återhämtning. Jag saknade också dina inlägg och undrade över vad som hänt. Funderade på om det var lönt att titta in här om du ens skulle komma tillbaka. Den risken är jag övertygad om att du är är medveten om, men det saknar betydelse när kroppen och knoppen säger ifrån. Var rädd om dig. Det finns bara en av dig och det är du.

 • Pernilla skriver:

  Kram till dig

 • Britt-Marie skriver:

  Hade det inte varit enklare att från början bara skriva: “Mår inte så bra just nu och tar därför time-out från bloggen.” En enda mening jämfört med långa förklaringar i efterhand. Då hade du förhoppningsvis även sluppit knasiga efterlysningar och samtal och även sluppit förklara dig en massa. Klart att du har rätt att sjukskriva dig och även har rätt att slippa ange närmare orsak inför människor som du inte känner. Men du har ju valt en sådan “kundkrets”.
  Det viktiga är förstås din hälsa – inte rapporter om kläder och inredning.
  Hoppas du kommer att återhämta dig och finna glädje igen. Livet är en tuff match ibland. Tyvärr.🌷

 • Anne skriver:

  Kjære deg, jeg blir trist av å lese at du har hatt (og fremdeles har) det vanskelig. Men at velmenende utenforstående har tatt slike grep som du beskriver, som har ført til at du har fått politiet på døren… uff, det er så påtrengende og så krenkende at jeg får helt vondt.

  Den siste tiden har flere store influencers måttet ta en pause fra blogging/insta etc av lignende grunner som dine (Beth Kirby, Marte Marie Forsberg, Garance Doré). De har beskrevet en konflikt mellom det å dele (for mye) av seg selv, behovet for å ‘monetisere’ sin influencer-profil, og den opprinnelige kreative årsaken til at de ble influencers. Din blogg har jeg alltid lest fordi du har en helt uslåelig smak og stil når det gjelder interiør – og da mener jeg din stil hjemme. Elegant, lys, moden, men allikevel leken. Da jeg så promo-bildene til Roos Interiör for et par år siden visste jeg med én gang at det var du som hadde stylet og fotografert – det var helt ‘unmistakeably’ deg.

  Jeg håper du kommer til hektene med tid, og at du finner tilbake til gleden ved det kreative i ditt blogg-verk.

  Dette var en virtuell pep-talk og ‘kram’ fra England 🙂

 • Mia skriver:

  ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Situs Togel 4D Bo Togel Bandar Togel Deposit Pulsa hondatoto Agen Togel Deposit Ovo Togel Bet 100 Perak Bandar Togel Terbesar Toto Togel Bandar Togel Daftar Bandar Togel Terbesar agen togel deposit ovo situs togel 4d Slot Bonus 100 Situs Judi Slot Terbaik Slot Gacor Slot Pragmatic Link Slot Gacor Dingdong Togel Slot Deposit Pulsa Situs Slot Judi Online Agen Slot Online BO Togel 5 Bandar Togel Terpercaya Agen Togel Bet 100 Perak Toto Togel Agen Togel Resmi Bandar Togel Deposit Pulsa Dingdong Togel Situs Togel Terbesar Bandar Darat Togel Togel Toto Online Togel Singapore BO Togel Bet 100 Perak Agen Togel Deposit Pulsa Situs Bandar Togel Hadiah 4D 10 Juta 10 Situs Togel Terpercaya 5 Bandar Togel Terpercaya Situs Slot Deposit Pulsa Agen Slot Online Togel Hari Akun Slot Bet Game Situs Judi Slot Situs Judi Slot Resmi Game Slot Slot Game Bonus New Member 100 Agen Togel terpercaya 10 Situs Togel Terpercaya Agen Togel Online Agen Togel Singapore Togel Toto Macau Situs Togel Terpercaya 10 Situs Togel Terpercaya Situs Bandar Judi Togel Situs Togel BRI Online 24 Jam situs togel dan slot SITUS TOGEL DEPOSIT VIA DANA situs togel terbaik 5 bandar togel terpercaya bandar togel hadiah 4d 10 juta terpercaya BANDAR TOGEL HADIAH 4D 10 JUTA Situs Slot Bet 100 Perak situs bandar togel terpercaya Bandar Togel Deposit Pulsa Situs Slot Situs Slot deposit Pulsa Agen Slot Dan Togel Toto Slot Bandar Togel Hadiah 4D 10 Juta Situs Togel Online Situs Slot Togel Terlengkap Agen Slot BO Togel Agen Togel Online Situs Bandar Togel Dan Slot Situs Togel Togel Deposit Pulsa Slot Gacor Bandar Togel Lengkap Situs Slot 5 Bandar Togel Terpercaya Bo Togel dan Slot Toto Togel Judi togel Togel Hadiah 2D 100rb Bandar Togel Dan Slot Togel Bet 100 Lotre Togel bandar darat togel 5 bandar togel terpercaya Situs Togel Terpercaya bandar judi terpercaya Bandar Togel Terbesar Bandar Togel Online bandar togel bandar togel terpercaya hadiah terbesar judi togel bandar togel terbesar situs judi online bandar togel terbesar Togel Online Bandar Togel Bolak Balik Dibayar Bandar Togel Lengkap situs togel Bandar Togel Togel Hadiah 4d Terbesar bandar togel hadiah terbesar Bandar Togel Hadiah 4d Terbesar judi togel Togel Online Terbaik Situs Togel Terbesar Bandar Lotre Togel Togel Kamboja Dingdong Togel Bandar Togel Terbesar dan Terpercaya Bandar Togel Terpercaya Daftar Bandar Togel Togel Deposit Via Dana 5 Bandar togel terpercaya agen togel terpercaya slot online Situs Bonus New Member Slot Gacor 10 Situs Bandar Togel Slot Online Agen Slot Online Slot Pragmatic Slot Pragmatic Agen Togel Lengkap Bandar Togel Hadiah 4d 10 Juta Slot Resmi Bo Togel Situs Togel Terpercaya 5 Bandar Togel Terpercaya Agen Bo Togel Bandar Togel Slot Pragmatic Judi Slot Pragmatic agen togel online Agen Togel Terpercaya toto togel 5 Bandar Togel Terpercaya Bandar Togel Terpercaya Bandar Togel Online Situs Togel Resmi Agen Slot Judi Slot Online 10 Situs Togel Terpercaya Slot Pulsa Tanpa Potongan Situs Slot Gacor Bo Togel Togel deposit pulsa Agen Judi Slot Online Terpercaya Situs Slot Gacor Mesin Slot Bandar Togel dan Slot Agen Judi Slot Pragmatic Slot Online Via Dana Link Slot Gacor Situs Game Slot Online SITUS SLOT ONLINE GAME SLOT Agen Togel Terpercaya Bandar Togel Slot Bandar Togel dan Slot Bandar Togel Terpercaya Hadiah 4d 10 Juta Bo Togel Bandar Togel Deposit Pulsa Bandar Togel Terpercaya Bandar Togel Hadiah 2d 100rb Slot Pragmatic 5 Bandar Togel Terpercaya Bandar Darat Togel Bandar Togel Dan Slot Bandar Togel Hadiah 2d 100rb Bandar Togel Hadiah Terbesar Bandar Togel Lengkap Bandar Togel Online Bandar Togel Terbesar Daftar Bandar Togel Tertua Agen Slot Bonus 100 Agen Togel Mesin Slot BANDAR TOGEL HADIAH 2D 100RB Bandar Togel 77 TOTO SLOT 5 Bandar Togel Terpercaya 5 Bandar Togel Terpercaya 2022 Situs Judi Slot Terbaik Bandar Darat Togel Bandar Lotre Togel Bandar Togel Bet 100 Rupiah Bandar Togel Bet 100 Bandar Togel Hadiah 4d 10 Juta Terpercaya BANDAR TOGEL HADIAH 4D 10 JUTA Bandar Togel Terpercaya BANDAR TOGEL TERPERCAYA HADIAH TERBESAR Bandar Togel Terbesar BANDAR TOGEL LENGKAP Bandar Togel Hadiah Full Togel Online Bandar Togel Resmi Bandar Togel Terbaik Bandar Togel Terbesar Situs Slot Online Bandar Judi Slot Online BANDAR JUDI SLOT ONLINE BANDAR TOGEL TERPERCAYA KUMPULAN SITUS JUDI SLOT 4D Situs Bandar Togel Hadiah 4d 10 Juta LINK BANDAR SLOT TERPERCAYA Daftar Bandar Togel Terbesar Dan Terpercaya Daftar Bandar Togel Tertua Dingdong Togel Daftar Situs Judi Slot Online BANDAR TOGEL TERPERCAYA AGEN JUDI SLOT ONLINE TERPERCAYA DAFTAR JUDI SLOT ONLINE Slot Pragmatic BO JUDI SLOT ONLINE DAFTAR SITUS SLOT GACOR Nama Nama Situs Judi Slot Online Terpercaya Togel China Bandar Judi Slot Online SITUS JUDI SLOT DEPOSIT PULSA Situs Slot Deposit Pulsa Togel Kamboja Agen Togel Resmi AGEN SLOT ONLINE Slot Bonus New Member 100 LINK BO TERPERCAYA SITUS SLOT GACOR Slot Gacor Agen Judi Slot Online Resmi DAFTAR NAMA NAMA SITUS JUDI SLOT ONLINE DAFTAR SITUS JUDI SLOT ONLINE AGEN TOGEL RESMI DEPOSIT PULSA Toto Slot Agen Judi Slot Gacor SLOT ONLINE KUMPULAN NAMA SITUS SLOT ONLINE TERPERCAYA Bandar Togel dan Slot GAME SLOT ONLINE Togel Bandar Darat BANDAR TOGEL TERBESAR TOGEL HADIAH PRIZE 123 BANDAR TOGEL TERPERCAYA Agen Slot Online Situs Slot Deposit Pulsa Situs Judi Online Situs Slot Online Situs Judi Togel Situs Judi Slot Online Terpercaya 5 Bandar Togel Terpercaya Toto Slot Agen Judi Slot Online Situs Slot Terbaru Togel Deposit Pulsa Slot Online Situs Judi Slot Online Terpercaya Slot Pragmatic Bandar Togel Bet 100 Perak Situs Slot Slot Deposit Pulsa Slot Mpo Situs Judi Slot Online Slot Online Terbaik dan Terpercaya Game Slot Agen Slot Pulsa Slot Gacor Agen slot dan Togel Agen Judi Slot Online Terpercaya Togel dan Slot Agen Togel Slot Gacor Slot Gacor Agen Judi Slot Online24Jam Slot Gacor Judi Online Judi Slot Online Bo Togel Slot Online Sultanplay Situs Judi Slot Online Situs Mpo Slot Gacor Slot PG Soft Slot Online Sultanplay Situs Togel Online Agen Judi Slot Online Situs Togel dan Slot Online 10 Situs Togel Terpercaya 10 SITUS TOGEL TERPERCAYA Slot Online Terpercaya Joker Slot Bandar Togel Dan Slot Bandar Togel Hadiah Full Bandar Togel Hadiah Terbesar Bandar Togel BANDAR TOGEL TERPERCAYA Akun Togel Resmi Togel Macau Togel Kamboja Slot Deposit 5000 Slot Terpercaya Togel Singapura Toto Macau Nama Nama Situs Slot Online Bandar Togel Kamboja Bandar Togel Terpercaya Togel Hadiah 4d 10 Juta Terpercaya Agen Slot Agen Judi togel Resmi Situs Togel Terpercaya Situs Togel Terbesar Bandar Toto Terpercaya Agen Slot Gacor Togel Hongkong Judi Slot Online Hondatoto Ojktoto agen slot agen togel resmi togel online agen togel terpercaya agen togel slot online bandar togel situs slot bandar togel online judi slot agen bandar togel agen togel situs judi slot slot online 5 bandar togel terpercaya bo togel terbesar agen slot judi togel online agen togel terpercaya situs togel terpercaya slot online bo togel slot online bo togel bo togel agen togel online agen togel online bo togel deposit via pulsa bet 100 tanpa potongan agen togel terpercaya https://www.cansbar.com/cgi-bin/ toto slot bo togel bo togel idn slot bo togel judi togel online slot gacor https://www.veracruzanos.info/wp-admin/js/widgets/ murah slot situs judi slot situs togel resmi daftar bandar togel tertua slot togel agen togel resmi aman https://www.la-hunaudaye.com/wp-includes/pomo/ situs togel resmi bo togel situs slot situs slot nama toto togel togel online bandar togel terpercaya 10 situs togel terpercaya https://wegotpowerfilms.com/music/img/ judi slot online situs slot gacor situs agen toto togel resmi situs slot online terbaik 5 bandar togel terpercaya situs slot daftar togel bandar togel lengkap agen slot dan togel terpercaya bandar slot terpercaya dingdong togel agen judi togel situs togel situs judi slot situs togel bandar togel situs togel terpercaya bo togel hadiah terbesar togel 100 perak bo togel terpercaya seratus bandar togel togel 100 situs judi slot online togel hongkong togel sdy situs togel situs toto slot 4d terpercaya bandar togel terbaik togel singapore situs togel terbaik agen togel resmi situs judi slot online bandar togel hadiah 4d terbesar situs slot deposit pulsa agen judi slot online agen judi slot gacor online situs judi slot online togel macau togel macau nama situs togel terpercaya situs bo togel togel kamboja slot mpo situs judi slot terbaik bo judi slot online bandar togel hadiah 4d 10 juta daftar bandar togel terbesar dan terpercaya situs togel terpercaya agen judi slot Duta Jav bo togel situs slot online situs judi slot terbaik agen togel terpercaya situs togel online toto togel lengkap agen slot deposit pulsa tanpa potongan situs togel terbesar dan terpercaya agen togel terpercaya daftar togel toto online agen judi slot gacor online agen slot deposit pulsa tanpa potongan situs bandar togel lengkap situs togel terpercaya daftar togel toto online toto togel lengkap situs togel online bandar togel hadiah 4d 10 juta toto togel slot hoki agen slot dan togel terpercaya situs togel online terbesar agen slot dan togel terpercaya toto togel lengkap agen togel hadiah 2d 100rb bandar togel terpercaya togel wap dingdong togel daftar