IKEA firar våren blåvitt

av | apr 17, 2019 | Inredning & Inspiration

Häromdagen damp det ner ett pressmeddelande med fins och inspirerande bilder från IKEA blir som kanske kan trigga igång inspirationen till att fixa lite vårfint i hemmet eller till hur du får till en fin dukning sm passar till vårens alla kalas eller varför inte piffa till vardagen?
Att duka med en fin duk och riktiga tygservetter sätter guldkant på vilken vardagsmiddag som helst, jag gör det alltid så jag kan garantera dig att det är ett vinnande koncept.
Blir det en fläck eller två (jag spiller alltid) så är det inte hela världen det går ju att tvätta, och låt heller inte ditt ”fin porslin” stå kvar i skåpet och damma, använd det till vardag och fest för livet är NU.

Enkla och fina bordsdekorationer ja sådant som man kan hitta i sin trädgård eller i naturen under promenad är oftast det allt a finaste inte sant?
De fina bilderna i detta inlägget är stylade av Mari Strenghielm och foto Anna Malmberg på uppdrag av IKEA.

På terrassen ser vi SOLLERÖN loungesoffa, den mörkblå aprilnyheten SISSIL kuddfodral i denim som färgats med innovativa metoder som gör att mindre energi och inte en enda droppe vatten krävs och mer därtill och vill du spana in dessa kommande nyheter hos IKEA så kan du kika HÄR

Foto: IKEA
Styling av  Mari Strenghielm och foto Anna Malmberg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *