Notre Dame Love

av | apr 16, 2019 | Livet

Det finns nyheter som flimrar snabbt förbi också finns det nyheter som berör de flesta av oss på djupet.
Som får hela världen från slott till koja att stanna till och kanske till och med be en smula till högre makter.
Notre Dame i Paris, denna monumentala ståtliga kyrkobyggnad som bär en del av Frankrikes historia sedan 1100-talet och fram till idag, och som nu alltså brunnit och förstörts rejält om än inte helt tack och lov.
Vi var ju i Paris 2016 så sent som i januari i år men hann då inte med något turistande eftersom vi var där för att besöka Maison Objet 2019 men nästa gång blir det garanterat ett besök där i dess omgivning för min del.

Kram

*Lånad bild via Elle Norge

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *