Fixa sovrumsstilen med 25% rabatt

av | mar 9, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Sovrummet är väl utan överdrift hemmets viktigaste rum, en god natts sömn för att samla energi och återhämta oss så att vi är pigga och alerta när vi vaknar igen är ju hur viktigt som helst för att vi ska fungera och må bra.
Så, mitt bästa tips är att satsa på en riktigt bra och skön säng samt inred ditt sovrum med riktigt härlig feelgood känsla.
Sovrummet som jag ska visa dig i detta inlägget är fint stylat av Ellos Home och i samarbete med dem vill jag även passa på att göra dig uppmärksam på deras kampanj som pågår t om 12/3 med  25% rabatt på deras egna kollektioner inklusive möbler.

Fina exempel på möbler är bänken vid fotändan HÄR eller varför inte den lilla byrån  från som används som sängbord?

Ett ljus och fint sovrum med härlig känsla i ljus toner i kombination med mörkgrå sammet som tex sänggaveln ovan i bild är klädd med och denna finns HÄR
Bädda med fina lyxiga textilier som tex bäddset av bomullssatin  med lager på lager av olika varianter av bäddset och toppa det hela med ett riktigt fint överkast av sammet och några decokuddar samt inte minst placera en mjuk och skön matta en bit under sängen.

Den fina flätade taklampan ovan i bild hittar du HÄR och gillar du stilen finns det fler fina varianter att spana in HÄR

Lampan i trä med textilskärm hittar du HÄR

En sängkappa gör sängen lite mera dressad och den grå ovan i bild med längd 60 cm finns HÄR och är perfekt till en kontinentalsäng.
Sammetsöverkastet som finns i flera kulörer hittar du HÄR.
Bänken av ek vid fotändan som är både praktisk och fin hittar du HÄR eller kanske gillar du denna variant klädd i sammet

Skulle du mot förmodan inte ha blivit inspirerad av dessa bilderna, så kika gärna HÄR för fler inredningsstilar att ta del av innan du skrider till verket i ditt eget sovrum.

Lycka till!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *