VÄXTSPA

av | feb 26, 2019 | Bloggkärlek

Det här inlägget blir ett litet mellanting mellan InstaLove, BlogLove och kärleksförklaring till en grön växt ja du förstår snart vad jag menar med detta.
För ett litet tag sedan drog nämligen Frida mera känd som Trendenser igång uppmaningen med Helgens Hygge i bloggen, en uppmaning med räckhållskonsumtion och hållbarhet i fokus och att stanna upp en smula och faktiskt njuta av det som finns i vår närhet i stället för att hela tiden rusa framåt och leta efter nya impulser.
Så tänkvärt i den tid vi lever i inte sant?
I helgen inspirerade Frida inte minst via hashtaggen #helgenshygge på Instagram till VÄXTSPA för de gröna växterna som man har i sitt hem.

Jag missade tyvärr helt detta nu i helgen men har tag igen detta idag genom att pyssla om min högt älskade fiolfikus som står där i sitt hörn i matsalen.
Nu har den fått lite ny jord i krukan, jag har duschat alla bladen med ljummet vatten och torkat försökt efteråt, gett växtnäring och sist men inte minst duttat och pratat lite fint med den.
Gardinerna som hänger i bakgrunden är ganska så nya och går att dra för hela fönsterpartiet som skydd mot den skarpa solen som snart kommer att kika in här hemma under våren/sommaren.
Så mycket finare än persienner osv och vill du skaffa samma hemma hos dig så sitter du samma fina gardiner från Mimou HÄR. (adlink)

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *