Veckans första Hemnet-span

av | feb 25, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans första Hemnet-span hos mig är en liten men naggande god lägenhet som jag fick upp ögonen för alldeles nyss och ljuv förälskelse uppstod på direkten.
En helt bedårande bostad med så himla mycket charm och härlig känsla i minsta detalj.

Spana in den platsbyggda förvaringen som man gjort på väggen så himla fint att jag gärna skulle vilja göra en liknande hylla hemma hos mig.

En sekelskifteslägenhet om 59 kvm fördelade på 59 kvm och adressen är för denna underbara bostad är Skånegatan 57A i Stockholm med Nytorget precis runt hörnet.
En bostad som nyligen har renoverats varsamt och bla fått ett nytt modernt kök i härlig grön nyans, smart platsbyggd inredning, fina elementskydd och inte minst 2 fungerande kakelugnar samt fina sekelskiftesdetaljer väl bevarande.

Vill du se mar av denna fina bostad så skynda vidare till mäklarfirman Notar som förmedlar denna lägenhet som ganska så säkert kommer att försvinna i ett litet nafs.
De fina mäklarbilderna är tagna av David Helbaoui en fotograf som verkligen tar mäklarbilderna till en annan nivå.
Det talas ju ofta ofta om styling av bostäder inför försäljning, det i all ära men även val av fotograf väger in om man vill ha stämningsfulla bilder istället för traditionella mäklarbilder alá vidvinkelfilosfin.

*Mäklarbilder Notar

1 kommentar

  1. Anna

    Verkligen fin stol i vardagsrummet! Någon som vet vart den kommer från?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *