IKEA Katalogen 2019

av | feb 13, 2019 | Okategoriserade

I dag släpps vårens IKEA-katalog 2019 och denna gången med stort fokus på sovrum, badrum och olika förvaringslösningar. En katalog fylld av kunskap, idéer och inspiration från fem olika hem och smarta lösningar på liten yta, drömsängar för personlig komfort och badrum som skapar ”flow i morgonrusningen.” Det sistnämnda låter ju underbart, inte sant?

Sömn och återhämtning är livsviktigt för att vi människor ska må bra och hålla oss friska, men behoven för en god natts sömn är mycket individuella. En undersökning som Sifo utfört på uppdrag av IKEA visar att svenska folket i genomsnitt sover 7 timmar per natt, men att kvinnor, särskilt i de yngre åldersgrupperna, har svårare att somna. Män, speciellt i åldrarna 60-79 år, somnar däremot oftast utan problem.

Jag håller absolut med om att sovrummet är hemmets viktigaste rum och att man bör satsa på en riktigt bra säng för högsta sovkomfort och en inredningsstil som ger lugn och harmoni.

Ljussättning och chans att mörklägga i rummet är annat som man bör tänka på när man inreder sitt sovrum och detta har ja ju bloggatvom vid ganska många tillfällen här hos mig.

Bild 1-5 Livet Hemma /styling Pella Hedeby Fotograf  Ragnar Omarsson

övriga pressbilder IKEA Katslogen 2019

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.07

    […] I veckan var det premiär för IKEA-katalogen 2019 och denna gången med stort fokus på sovrum, badrum och olika förvaringslösningar. En katalog fylld av kunskap, idéer och inspiration från fem olika hem och smarta lösningar på liten yta, drömsängar för personlig komfort och badrum som skapar “flow i morgonrusningen.” Det sistnämnda låter ju underbart, inte sant? Se mer HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *