Gubi News 2019

av | feb 1, 2019 | Trendspanat, Veckans Inredningsnyheter

Idag damp de ner ett pressmeddelande från danska Gubi som ville flagga för att de ställer ut i Stockholm i nästa vecka på Stockholm Furniture Fair 2019 samt passa på att ge sneak peak av det som kommer att visas på mässan.
En hel del fina nyheter som kommer och i vanlig ordning med fina inspirationsbilder som visar dessa.
Jag hade svårt att sålla bland bilderna så här blir det ett lite längre bildsvep igen, minsann!

Ovan i bild ser vi den pösiga fåtöljen Pacha som släpptes redan förra året tillsammans med soffan Reverse och den nya fåtöljen Bat designad av GamFrates.

Sendan Gubi’s Beetle Chair lanserades för några år sedan så har denna omtyckta stol uppdaterats och utökats med olika varianter och här ovan ser vi det senaste till skottet nämligen Bat Dining Chair.

Och här ser vi nya Bat Lounge Chair som även denna designats av GamFratesi.

Design från förr är ju något som vi ser en hel del av just nu och på just detta temat lanserar gubbe stolen C-Chair Dinng Chair och pallen Trèfle Stool som båda designades av Marcel Gascoin 1954.
Dessa nyheter kommer ut till försäljning i butik i april och i en rad olika träslag att välja mellan

Även Gravity Floor Lamp lanserades hösten 2018 me n tål ju att visas igen!

Ovan i bild ser vi fåtöljen Reverse Lounge Chair med mjuka runda former.

Mer ”ny design” från förr och närmare bestämt soffan och fåtöljen CDC.1 Sofa & Lounge Chair designade av Carlo de Carli.

I vår lanserar Gubi deras första sängstomme som du ser här ovan, och denna tycker jag personligen är en de finaste nyheterna av dem alla.
Denna ingår i deras Stay-kollektion designad av Space Copenhagen.

Sist men inte minst har vi en ny lite mindre fåtölj som heter Tail Lounge Chair och denna samt övriga nyheter ser jag fram emot att få spana in live i Stockholm under nästa vecka.

*Pressbilder Gubi

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.05/2019

    […] I veckan damp det ner ett pressmeddelande från danska Gubi med deras SS19 kollektion, en förhandling av det som komma skall under Stockholm design Week. Mitt hjärta klappar lite extra hårt för sängramen Stay designad av Space Copenhagen, så himla fin! Se hela kollektionen HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *