From Paris with Love

av | jan 30, 2019 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej onsdag hemma hos mig, jösses vad dagarna försvinner snabbt knappt har man hunnit vakna förrän det är dags att gå och lägga sig igen känns det som…jag vet inte om du känner igen dig men jag tycker att tiden går i racerfart och snabbare för varje år som passerar?
Ovan i bild ser du vad som fick följa med hem från Paris, ja ni som vet vet, ostarnas ost Mon’t Dor som man värmer i ugnen med vitlök och en gnutta vitt vin….och doppar sen ner bröd i den smälta osten…farligt gott minst sagt.
Vi brukar köpa denna här hemma också men när jag sig den i en fancy ostbutik för halva priset jämfört med härhemma så hamstrade jag ett par stycken för att ta med hem i handbagaget.
Stötte dock på en del patrull när vi skulle checka in hos Air France kan jag säga, men det löste sig till slut efter en stunds rabalder…lång story den korta versionen hahaha…

Ett gäng Hemköps-tulpaner i all sin enkelhet i favoritvasen för tulpaner som hittas HÄR (adlink), också köpte jag med mig boken med alla recepten på den underbara maten som serveras på Buvette, restaurangpärlan som jag berättade om i inlägget HÄR.

Har bläddrat igenom boken som hastigast bara, ibland är det farligt att börja kolla på grymt inspirerande matbilder med den ena smarriga maträtten efter den andra…man blir ju så hungrig och just nu har jag cravings för avocado-toast, Madeleine-kakor, biff tartar, betor med getost och varma mackor i salig röra hahaha…

Älskar btw min nya ljuvliga jumbo te-kopp som du hittar HÄR om du vill ha bästa muggen till ditt tesörplande precis som jag.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *