&tradition SS19

av | jan 15, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag visa Dig de senaste inspirationsbilderna från det danska designföretaget &tradition och deras SS19 kollektion, och föga oväntat ser vi även här en hel del bryna nyanser som inramning till det hela.
Just brunt är ju ingen vårkulör i sig (tycker jag) och jag antar att inte alla gillar denna kulör, men nu har inredningsbranschen unisont bestämt sig för att detta är fint, så bara att gilla läget.

Vid samma tidpunkt förra året lanserades fåtöljen Loafer designad av Space Copenhagen, en fåtölj som blev mycket uppmärksammad och nu våren 2019 får denna sällskap av en soffa i samma stil med mjuka runda former.

Fåtöljen Loafer kommer också som en lite nättare variant som man kan ha som stol vid matbord eller skrivbord som här ovan.

Två nyheter på belysningsfronten finns också, och först ut är det en takpendel från förr som har tagits fram ur arkivet, nämligen P376 formgiven av Jørgen Kastholm & Preben Juhl Fabricius  år 1963.

Lampa nummer två är en liten bordslampa som ansluter sig till den befintliga serien Blown designad av  Samuel Wilkinson

Formgivarna Sami Kallio and Jakob Thau har designat stolen här ovan som heter Betty och är tillverkad trä och flätad sits av slitstarkt naturmaterial.
En jättefin och väldigt skandinavisk stol som kommer i kulörerna svart twillight och maroon.
Ovan i bild ser vi även nya hyllan/hyllplanen  Column designade av den brittiske designern John Astbury.

Sist men inte minst har vi de nya runda speglarna Sillion designade av Sebastian Herkner.
Speglarna kommer i storlekarna 46, 66 eller 96 cm idiameter och antingen med ram av krom eller mässing.

Vårkollektionen visas upp under IMM Cologne nu i veckan och även på Stockholm Furniture Fair i början av februari.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.03 2019

    […] Först ut har vi designföretaget &tradition gör som så många andra just nu och utökar redan befintliga möblerserier med fler varianter,  nu får tex fåtöljen Loafer designad av Space Copenhagen sällskap av en soffa i samma stil. Se alla nyheterna HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *