FermLiving SS19

av | jan 14, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag landade inspirationsbilderna som visar vårens nyheter hos danska FermLiving  här hos mig, ett digert bildsvep som jag föll för inte minst eftersom det innehåller en hel del fina nyheter, samt att dessa bilder bjuder oss på fin hemma-hos-inspiration och inte ”stela stylingbilder med produkter uppställda på rad”.
Jag gör som du märker en del avsteg från min samlade nyhetslista som presenteras på lördagar här i bloggen och anledningen till det är mängden och vidden av de nyheter med hela kollektioner osv som presenteras årligen under årets första veckor.
Även hos FermLiving ser vi att 60- och 70-talet’s stil och kulörer med med många nyanser av brunt står i fokus, liknande tendenser såg vi ju hos Linum och Menu vars nyheter jag visade i förra veckan.

Först ut har vi den nya sittmöbelserien Rico som innehåller soffor i 3 samt 4-sits soffor samt en fåtölj som inte är helt olika en del andra företags deign just nu med dessa rundade former osv, och närmast i åtanke har jag soffan Dandy från Massproductions…
FermLiving vill enligt pressmeddelandet som kom tillsammans med bilderna inspirera oss till ett varaktigt hem att trivas i.
Ja lite så som jag alltid har propsat på, att bygga hemmet från grunden med små förändringar efter tidens gång, skapa ett hem som man verkligen trivs i och med under lång tid och inte så tvära kast efter trender som kommer och går.

Att inreda med växter är en trend som vi har sett sedan ett tag och denna green living anda spirar för fullt även 2019, så klart, och nu ska växterna gärna var så stora som möjligt och hellre ett litet antal stora växter istället för många små.
För detta ändamål passar den nya serien med timglasformade krukor, Hourglass Pot, alldeles ypperligt

Skulptural form med inredningsdetaljer i fokus, att inreda med ting som dessa ger stor effekt för en annars minimalisk inredningsstil.
Vaserna ovan med  den snäckskalsformade vasen i fokus heter Muses Vases är alla nyheter SS19.

Japansk minimalism är en trend som jag omnämnde i min trendspaning för 2019 och detta har även fermLiving tagit fasta på när de lanserar deras vår/sommarkollektion 2019
Det nya lilla sidobordet Distinct Side Table är ett fint exempel på detta

Ny bänk med namnet Place bench  som är ett mellanting mellan möbel och konstföremål med dess lite speciella form, och notera även att mattliknande väggbonader som ovan åter tar ett kliv in i vår hem.

Kollektionen innehåller förutom möbler, förvaingslösning ,produkter till kök badrum och sovrum en rad fina belysningsarmaturer som tex nya serien Arum Lamps här ovan.
Vill du spana in alla nyheterna och ännu mera inspiration från FermLiving så kan du bläddra igenom den nya katalogen för SS19 HÄR

*Pressbilder FermLiving

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *