Sista sucken och årets första tulpaner

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas att allt är fint hos Dig?
Här har det veckostädats idag, och som belöning efter väl utfört uppdrag hahaha ,köpte jag mig en bukett med rosa tulpaner och blåbärsris, årets första tulpaner!

Lite smolk i fredagsyran är det dock, min gamla trotjänare, blendern från Kitchen Aid drog nämligen sin sista suck igår när jag skulle mixa blomkål och broccoli till en krämig soppa (så gott och lättlagat), så nu blir det till att köpa en ny.

Funderar på att antingen köpa en likadan som den jag har eller eventuellt satsa på denna retrovariant från Smeg  som är riktigt cool.
Det är ju dock lite som att köpa grisen i säcken eftersom jag inte vet hur funktionen är medan det vet jag ju med den från Kitchen Aid .
Har du erfarenhet av den från Smeg så kommentera gärna alla råd är tacksamma i sådana här situationer där man velar.

Buketten in the making!

Ock sådär blev den färdiga buketten i all sin enkelhet, en hint om våren och lite ljusare tider, det behöver vi nog alla lite till mans så här i tråkiga januari månad.

Ha en fortsatt fin kväll!!

Kram

3 reaktioner på “Sista sucken och årets första tulpaner”

 • Lotta skriver:

  Tråkigt när älskade prylar slutar fungera! Finns ett ställe i Malmö som heter rakspecialisten som lagar kitchenAids produkter, bara ett litet tips från mig ! Trevlig helg

 • Marran skriver:

  Har haft en Kitchenaid och var nöjd men har nu en Hamilton Beach. Det är natt och dag! Den är sååååå bra. Om du använder mycket skulle jag gå på en starkare än den du haft. De låter kanske lite mer men resultatet är magiskt! Kan även värma direkt i blendern för tex soppor. Lycka till!

 • Katrin skriver:

  Hej!
  Trevlig blogg du har! Var är din ljuvliga kofta från? Hälsningar Katrin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.