Tine K Home SS19 Slow Collection

Nu står vårnyheterna på kö för att få visa upp sig här hos mig, en del får ta plats på listan med veckans inredningsnyheter och en del får minsann ett helt eget inlägg som tex SS19 kollektionen hos danska Tine K Home.
Ett omtyckt varumärke och alltid lika fina och inspirerande bilder, och inget undantag från detta denna gången.
Ett långt bildsvep blev det minsann, det var nämligen svårt att sålla bland bilderna som är tagna på  ”en undangömd plats” till skillnad från förra årets vårkollektion som plåtades på Casa Cook Kos.

Ett nytt minimalistiskt bord som finns i flera varianter och storlekar ansluter sig till sortimentet där vi mest är vana vid rottingmöblerna och de linneklädda sofforna sedan tidigare.

Kollektionen innehåller förutom möbler, textilier, korgar och keramik även en rad fina belysningsnyheter som tex taklampan här ovan.

Älskar kuddarna med tofsarna här ovan, och visst kan man utan att överdriva säga att Tine K Home är sin stil trogen?
Den boho chica stilen med naturmaterial och sofistlkerade lugna kulörer är svår att inte tycka om, ja inte minst sommartid kittlar denna stil våra sinnen lite extra gissar jag.
Med kollektionen vill Tine K inspirera oss till ett liv med ett lite lugnare tempo och mera eftertänksamhet, ett tema som känns helt rätt i tiden.

Fin sänggavel i rotting

Förra våren lanserade ju Tine K Home även en linje med lounge wear i avslappnad stil, och nu ser vi en fortsättning på denna kollektion med fina plagg i bla blå nyanser.

Ny keramik och framförallt den marmorerade serien här ovan i bild är värd att spana in lite extra om man är intresserad av de senaste trenderna.
Marmorerat är nämligen supertrendig just n och kommer att synas både som här på keramik, på textiler och mattor framöver.

Fler fina belysningsnyheter

Rustik keramik, dito bestick och glas med mjuka runda former till det dukade bordet

Hoppas du gillade dessa bilderna lika mycket som jag och vill du spana in hela kollektionen som döpts till Slow Collection så kan du bläddra i katalogen för SS19 HÄR

*Pressbilder Tine K Home

3 reaktioner på “Tine K Home SS19 Slow Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.