Hemnet-span på Östermalmsgatan 72

av | jan 9, 2019 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Veckans första Hemnet-span här hos mig är en klassisk Östermalmsvåning med tidstypiska sekelskiftesattribut i kombination med modernt kök och dito badrum.
Lite kuriosa i sammanhanget är att lägenheten sälja av den Jonas Bergström och hans fru , och ja det är Jonas Bergström som ju var tilltänkt som prins bred Madeleines sida från början men den historien fick ju ett annat slut.

Ping! Effekten av en stor maffig tavla är en av rådande trender att spana in!

För övrigt kallar jag inredningsstilen i denna bostad för ”New Port Home-stilen”  ja jag är nästan säker på att det mesta går att hitta där om man vill kopiera stilen i denna sekelskiftesvåning med adressen Östermalmsgatan 72.

Så fint med platsbyggd hylla som målas in i samma kulört som övriga snickerier.

Hallen är ju bara så himla fin och betydligt mera rymlig och möblerbar än den som jag har i mitt hem och på tal om det så tänkte jag visa dig lite bilder från min hall lite senare idag.

Vill du se mer av denna tjusiga bostaden, det finns tex två badrum till att spana in och ännu ett badrum, så skynda vidare till mäklarfirman Eklund Stockholm New York

*Mäklarbilder ESNY

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *