Menu SS19

av | jan 10, 2019 | Veckans Inredningsnyheter

Idag tänkte jag även att vi ska kika på vårens nyheter hos det danska designföretaget Menu som ställer ut inom kort på IMM Cologne 2019, och där blir det första chansen att spana in deras nyheter på plats om man ska dit.
Jag har besökt IMM Cologne vid flera tillfällen och så sent som förra våren, men har inte bestämt mig riktigt ännu om det blir ett besök eller ej nu 2019.

Blir det av får jag bl a chans att kika på fåtöljen och soffan här ovan som är en fortsättning på Tearoom Club Chair som lanserades förra året, och där designern bakom det hela heter Nick Ross.
Nu laseras alltså en lite större lounge-fåtölj och en soffa i samma stil.

Designerduon Tom Chung and Jordan Murphy som formgivit lampserien Cast i industriell stil har nu även tagit fram en liten väggarmatur som du ser här ovan.

Och ännu en belysningsnyhet i form av pendellampan Bank tillverkad av munblåst rökfärgat-  eller opalglas.
Bank Pendant har designs av Norm Architects med inspiration från belysningsarmaturer från 20-talet och som de sett under deras resor i USA.

Också ser vi en ny liten ljuslykta som ansluter sig till Échasse Hurricane-serien designad av Theresa Rand, en serie som även innehåller en skål och en vas i samma stil.

Sist men inte minst ser vi Bath Series designad av Norm Architects som innehåller en rad olika produkter med bla små hyllor, hängare, speglar och en toalettborste till det moderna minimalistiska badrummet

*Pressbilder Menu.

2 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » Inredningsnyheterna v.02 /2019

  […] Menu SS19 har också visats upp, med bland annat fina nyheter till badrummet designade av Norm Architects och nya möbler som saluter sig till serien Tearoom designad av Nick Ross. […]

  Svara
 2. Mischa

  Hej,
  Vad är de för kakel på golv och väggar som har använts i de fina badrummet?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *