Bilder från hallen

av | jan 10, 2019 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän hoppas att din vecka har varit fin så här långt?
Redan torsdag kväll imorgon fredagsmys och sen är det äntligen helg igen!
Ikväll kikar jag in för att visa dig några bilder från hallen här hemma, och just hallen brukar jag inte visa så ofta här i bloggen eftersom den är detta hemmets smalaste och lite snirkliga plats och dessutom finns det inget fönster som ger dagsljus där.
Men men idag fattade jag både mod och kamera för att skrida till verket och göra mitt yttersta, och hur det gick får ju du avgöra tänker jag…

Ganska så nyinflyttad i hallen är den fina zebrabänken från Classic Collection och på den ser du dels en kudde från Fornasetti som jag haft i några år och dels en sprillans ny kudde med dots och tofsar som även den kommer från Classic Collection.
Classic Collections fina mattor, kuddar, bänkarna osv hittar du hos en rad olika återförsäljare i hela landet om du vill klämma och känna innan du slår till, eller också kan du beställa enkelt och bekvämt hem till dig från deras egen hemsida eller från tex Åhléns eller Confident Living som har ett stort utbud att shoppa online.

Hitte-på-spisen har också funnits där några år nu och den passar bra där tycker jag, perfekt att ställa en massa smått på dessutom hahaha.

Kaminen finns HÄR  och just nu med 20% rabatt och även tavlan med hästen som finns HÄR kan köpas med samma rabatt.

I hallen hänger även den stora målningen av Carolina Gynning som jag köpte på vernissage i Ystad för vad kan det vara, 8 år sedan?
Den sammetsklädda stolen är antik och köpt samt omklädd hos Kisek i Båstad ungefär samtidigt, så gamla godingar här hemma i sällskap av lite nytt.

Tack för att du kikade in här och hemma i min snirkliga hall!

Kram

1 kommentar

 1. Ellis Mazanti

  Hej Anette
  Hvor er det dog en smuk hall du har indrettet med de skønneste ting – Jeg nyder så meget at følge dig, du giver så mange spændende tips og er så inspirerende med din lækre stil.
  Mange hilsner fra København
  Ellis Mazanti

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *