Årets Nyårsdukning

av | dec 29, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina bloggvän, hoppas du har det fint och njuter av de sista skälvande dagarna av 2018.
Hur tycker du att året som passerat varit, blev det som du hoppats eller kanske raka motsatsen?
Det brukar ju vara många tankar som dyker upp så här när man tänker tillbaka på det som har varit och när man står inför ett nytt kapitel.
Jag gjorde ju en lång tillbakablick igår när jag summerade mitt år här i bloggen,  och har du missat det inlägget så scrolla bara ner en bit på sidan så kommer det där.
Idag tänkte jag visa dig hur min nyårsdukning ser ut, ett hopplock av gamla favoriter som döljer sig i skåpen här hemma, och högt älskade ting allihop.

Till min dukning har jag använt en linneduk och matchande linneservetter från Himla, favoritporslinet från Mateus i rosa och beige, de fina glasen från Fyrklövern som jag älskar samt sist men inte minst våra gamla silverbestick som åker fram vid festligare tillfällen.
En fin duk som bas är alltid en bra start, porslin som man tycker om också festliga glas som dessa som är både snygga och otroligt goda att dricka ur eftersom den är riktigt tunna, jag älskar tunna glas.

Linneservetten snodde jag runt som en rosliknande sak, den ska ju läggas i knät direkt när man sätter sig till bord inte sant?

 

 

På bordet har jag lagt lite eucalyptus, glittersprayade kvistar och en kvist med snö samt lite vita rosor i skålar.
Inte så avancerat utan ganska så lättfixat på kvart om man har allt hemma hahaha.

Hoppas du blev en gnutta inspirerad av min dukning och med detta sagt och gjort önskar jag dig en fortsatt fin lördagskväll.!

1 kommentar

  1. Theres Olsson

    Hej! Varifrån kommer de vackra ljusstakarna?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *